1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Milletvekili Adem Çalkın, TBMM Genel Kurulu'nda Konuştu
Milletvekili Adem Çalkın, TBMM Genel Kurulu'nda Konuştu

Milletvekili Adem Çalkın, TBMM Genel Kurulu'nda Konuştu

​​​​​​​Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, TBMM Genel Kurulu'nda Türk Ticaret Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi ve birçok önemli konu ile ilgili konuşma yaptı.

A+A-

Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, konuşmasında şunları belirtti :

"AK Parti kurulduğu günden bu güne, sadece ülkemizde değil tüm dünyada ses getiren,  projeleri, ortaya koymuş olduğu çalışmalarla kendinden söz ettiren, siyasi bir harekettir. Gücünü haktan alır, sırtını Aziz Milletimize dayar, millet iradesini sonuna kadar tüm gücüyle temsil eder.

Vizyonu, devlet adamlığı, eserleri, birleştiriciliği, milletin adamı olması yönüyle Türkiye denildiğinde ilk akla gelen lider, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Millet hareketinin ismi ise; AK Parti’dir.

Hakkı batıldan ayıran, bizim hareketimiz 1400 yıl önce başladı. Nice zalime diz çöktürdü, nice fitnecinin ateşini söndürdü. Vatan deyince ileri atılmaktan bir adım dahi geri durmadı.

Sosyal medyada, bazı yayın organlarında ve Meclis’te; Partimize, Cumhurbaşkanımıza, Grubumuza karşı bir psikolojik harp yürütülüyor.

Gözlemlediğim kadarıyla, bu olaylar organize olunmuş bir şekilde, Muhalefet partileri tarafından sistemli bir şekilde yapılıyor.

Bugün şunu bilin ki, idelojileri ve parti politikaları tamamıyla birbirine zıt olmalarına rağmen, söz konusu Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti düşmanlığı olduğunda, ortak bir düşmanlık politikası ortaya koymaktadırlar.

Bu benzemeler için Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı güçlü bir ideolojiye dönüşmüştür. Buda net bir şekilde ayan beyan herkes tarafından görülmektedir.

Türkiye Yüzyılının temelleri büyük bir kararlılıkla atılmaktadır.

Hatırlayalım o günleri, 28 Şubat'ın milli iradenin üzerinden silindir gibi geçtiği, 2001 krizinin etkilerinin tüm toplumda hissedildiği, işçinin, esnafın, iş dünyasının geleceğini göremediği bir iklimde Milletimiz bize yetki verdi. Nice engelleri Aziz Milletimizin desteğiyle bir bir aştık.

Karanlık cinayetlerden Cumhuriyet mitinglerine, medya provokasyonlarından kapatma davasına, dünyada yaşanan ekonomik krize, 367 garabetinden 17-25 Aralık girişimine, Gezi olaylarından 15 Temmuz kanlı darbe teşebbüsüne,  her çeşidinden terör saldırılarından ekonomik tuzaklara kadar bir siyasi hareketin belki de asırlar boyunca karşılaşmayacağı sayıda hainliği, vandallığı, hukuksuzluğu, biz sadece 22 yılda yaşadık ve gördük. PKK'sından DEAŞ'ına kadar tüm terör örgütleri en azgın şekilde ülkemizin üzerine saldılar.

Vermiş olduğumuz büyük mücadeleler sonrası ülkemizi düzlüğe çıkardık. Ülkemizin 235 milyar dolar olan gayri safi milli hasılasını, 1 Trilyon 118 milyar dolara yükselttik.

65 milyon olan nüfusa hizmet vermekte zorlanan bir yapıdan 85 milyon vatandaşımıza hizmet veren bir Türkiye’ye ulaştık.

Altını çize çize söylüyorum. Pandemiyi biz çıkarmadık.  Pandeminin ülkemiz ekonomisine ağır bir maliyeti var.

Küresel ekonomide açmış olduğu büyük zararlar, ülkemizde de hissedildi.

Buda yetmedi. 6 Şubat 2023 tarihind Kahramanmaraş merkezli asrın felaketini yaşadık.

Sizin ülkemize böylesine zor dönemlerde destek olmanız gerekirken, sürekli takoz oluyorsunuz, köstek oluyorsunuz.

Önümüzdeki dönemde de düşük olan emeklilerimizin maaşlarını düzeltecek ve enflasyonu makul bir hale getirecek olan yine AK Parti hükümetleridir.

Acı bir gerçeği hatırlatmak istiyorum. Bugün, tarih şahit Kürtlere kart, kut diyenlerle, dinini, dilini, kültürünü yasaklayanlarla birlikte oluyorsunuz,

Kürtlerin dostu olan Recep Tayyip Erdoğan’a düşman oluyorsunuz ya…Çok yazık

Milli Görüşü kendi siyasetine alet edenlere sesleniyorum.

Tüm Dünya’da Filistin davasını kendi öz davası gibi gören bir lideri görmemezlikten geliyorsunuz ya…

Pes doğrusu…

Anlaşılan bir akıl tutulması yaşıyorsunuz. Kudüs gecesi yaptınız diye 28 Şubat’ta Sincan’da ülkemizde tanklar yürütüldü.

Bunu görmemezlikten geliyorsunuz.

Sizin siyasi hayatınızı bitirenleri hiçe sayıyor, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a düşmanlık ediyorsunuz.

Biz AK Parti olarak siyasetimizi gerilim ve kutuplaşma üzerine değil; hizmetler, hedefler, projeler ve yatırımlar üzerine inşa ettik.

Gazi Mecliste bir çatışma, bir kavga, bir kaos, boş tartışmalar, kelime oyunları istemiyoruz.

Aziz Milletimiz TBMM’den sorunları ile ilgili çözüm bekliyor, aş ve iş bekliyor.

14 Mayıs Genel Seçimleri ile bizlere verilen emanetin farkındayız.

Bizler bu emanetin hakkını vereceğiz. Bize süre biçenlere, ömür biçenlere cevabımız; dimdik ayaktayız, ülkemizin hizmetindeyiz.

AK Parti bitti demeden, hiçbir şey bitmez."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.