1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Milletvekili Adem Çalkın Selim’de İncelemelerde Bulundu TMO Müjdesi Verdi
Milletvekili Adem Çalkın Selim’de İncelemelerde Bulundu TMO Müjdesi Verdi

Milletvekili Adem Çalkın Selim’de İncelemelerde Bulundu TMO Müjdesi Verdi

​​​​​​​Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Selim’de incelemelerde bulundu Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) müjdesi verdi...

A+A-

Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, İl Başkanı Muammer Sancar, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Selim ilçesi ve köylerine bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Selim Kaymakamı Mubin Demirkıran'ı ziyaret ederek ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi alan Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Selim için neler yapabiliriz hususunda istişarede bulundu.

Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın daha sonra, Selim ilçemizde su taşkını ve doludan etkilenen Kekeç, Cavlak, Kırpınar, Akpınar, Büyükdere köylerine giderek, hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerini iletti, talepleri aldı ve istişarede bulundu.

Çiftçilerimize bol ve bereketli kazançlar diliyorum diyen Milletvekili Çalkın, sorunlarının çözümü hakkında istişarede bulunduk. Buradan bir müjde de vermek istiyorum. Selim ovasının zengin bir hububat üretimine ev sahipliği yapıyor. Selim’de Toprak Mahsulleri Ofisi de bulunuyormuş, maalesef kapatılmış. Biz Selim’e yeniden Toprak Mahsulleri Ofisi’nin açılması için çalışmalara başladık. Böylelikle üreticilerimiz ulaşım sorunundan kurtularak kendi ilçesinde TMO’ya ürün verebilecekler. Bu konuda ilgili makamlarla görüşmelerimizi sürdürüyoruz; amacımız kısa sürede TMO bürosunu Selim ilçesinde faaliyete geçirmektir” dedi.

ss11.jpgss22-001.jpgss33-002.jpgss44-001.jpgss55.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.