1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Milletvekili Adem Çalkın : “Bu oyuna gelmeyelim Uyanık Olalım”
Milletvekili Adem Çalkın : “Bu oyuna gelmeyelim Uyanık Olalım”

Milletvekili Adem Çalkın : “Bu oyuna gelmeyelim Uyanık Olalım”

​​​​​​​Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, sosyal medya hesabından yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

A+A-

Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada şunları belirtti :

Türkiye’mizin ikbalini, siyasi ikballerinize kurban etmeyin.! Hesabını ne bu dünyada nede ahirette vermezsiniz !

Türkiye’mizi bam başka bir alana çekmek için büyük bir gayret gösteriliyor. Bu seçimin sonucunu milletimizin iradesi belirlemiştir.

Bu iradeye Sn.Cumhurbaşkanımız seçim sonuçlarının ardından, ilk konuşmasında saygı ile karşıladığını ve milletin mesajını aldığını belirtmiştir.  

Van  Belediye olayı kasıtlı planlanmış bir tezgahıdır. Her zamanki gibi fatura Ak Partiye ve Sn Recep Tayyip Erdoğan’a kesilmek istenmiştir. Fakat oyun bozulmuştur.

DEM Parti ve CHP siyasi manipülasyonlarına devam ediyor.

Bağımsız Kars Belediye Başkan Adayı, iddilara göre DEM Parti'nin belediye başkanlığı seçimlerinde rakibi olduğu için, DEM Parti seçmeninin oylarını alacağından dolayı, yerel seçimlere 34 gün kala, İlçe Seçim Kurulu'na, geçmişte işlediği suç dolayısıyla adaylıktan düşürülmesi için itirazda bulunuldu.

İlçe Seçim Kurulu’nun kararında, "Bağımsız Kars Belediye Başkan Adayının adli sicil kaydı ve arşiv kaydının incelenmesi sonucunda taksirli suçlar hariç toplam bir yıl daha fazla hapis cezası olması gerekçesi ile seçilmesine engel mahkumiyetinin bulunması ve tebliğ üzerine yasaklanmış hakların geri verilmesi kararını sunmadığı gerekçesi ile adaylığının düşürülmesine karar verilmiştir" denildi.

Bu şekilde Kars Belediye Başkanlığı seçimlerinde DEM Parti rakibinin seçimlere girmesini engelledi.

Gelelim Van Belediye Başkan Adayı Abdullah Zeydan meselesine. DEM Partili aday 3 yıl hapis cezası almasına rağmen, hatta devletin varlığını hiçe sayarak, PKK'nın faşizanlığını yaparak, PKK tükmüğü ile sizi boğar diyerek, Devleti tehdit etmiştir. Sonra da hiçbir şey yokmuş gibi PKK sevici Zeydanı aday göstermiştir.

Kars'ta rakibini adaylıktan çektirmek için çerme takan DEM, nasıl olurda Abdullah Zeydan'ın durumunu bilmemezlikten gelir.

DEM Abdullah Zeydan'in görevden alınacağını bilerek onu aday yapmıştır. Çünkü amaçları üzüm yemek degil; bağcıyı dövmek. Gerçekten Dem temiz sorunsuz bir adayı Van’da aday gösterse idi bu hadise de yaşanmamış olacaktı.

Diğer taraftan Kars’ta ki seçim kurulu bu kadar ince eleyip sık dokuyarak seçilme yeterliliğini tesbit ederken, Van şehrimizde ki seçim kurulu bu hassasiyeti neden göstermez.

Seçilme yeterliliği yoksa.!

Seçimlere  girmesine  neden izin verilir. Bu konu araştırmaya açık bir konudur.

Alınan kararla, Dem’in manipülasyonuna zemin hazırlanmış oldu.

Bedeli ise , Ak Partiye ve Sn Recep Tayyip Erdoğan’ a ödetilmek istendi. Chp ye, Dem’e ve ülkeyi karıştırmak isteyenlere fırsat verildi ve ülkenin bir çok yerinde provokasyonlarla  sokaklar harekete geçirildi.

Kendi rakibi ortadan kalkınca adalet, kendi adaylarının durumuna gelince demokrasiye darbe.

Bunların amacı şehirlere hizmet değil, bir mağdur oluşturarak ortalığı karıştırmak. Siyaseti ve hukuku PKK için nasıl kullanırızın hesabın yapmak.

Bu olaylar sonucunda kime zarar verilmek istenmiştir. Kim zan altında bırakılmıştır. .Takdiri yüce milletimize bırakıyorum.

Bu oyuna gelmeyelim. Millet olarak, Devlet olarak uyanık olalım.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.