1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Millet Kıraathanesi, Karslı gençlerin gözdesi oldu
Millet Kıraathanesi, Karslı gençlerin gözdesi oldu

Millet Kıraathanesi, Karslı gençlerin gözdesi oldu

Karslı gençlerin gözde mekanı millet kıraathaneleri ve kütüphaneleri oldukça ilgi görüyor.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Kars’ta Örnek Mahallesinde ve Fethiye Camii yanında bulunan Millet Kıraathaneleri, her yaş grubundan kitapseverin ve gençlerin uğrak noktası oluyor. Öğrenciler, yoğun ilgi gösterdikleri kıraathanelerde, vakitlerini güzel geçirerek sınavlara en uygun ortamda hazırlanıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanarak Kars Belediyesine devredilen Kars Millet Kıraathaneleri, Kütüphane ve Kafe şeklinde haftanın her günü saat 08:00-22:00 saatleri arasında Kars halkına hizmet veriyor.

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün talimatıyla kıraathanede çay, kahve ve internet ücretsiz verilirken, kütüphanede bulunan 1500 kitap da gençlerin hizmetine sunuluyor.

millet-kiraathanesi-karsli-genclerin-gozdesi-oldu-1.jpgmillet-kiraathanesi-karsli-genclerin-gozdesi-oldu-2.jpgmillet-kiraathanesi-karsli-genclerin-gozdesi-oldu-3.jpgmillet-kiraathanesi-karsli-genclerin-gozdesi-oldu-4.jpgmillet-kiraathanesi-karsli-genclerin-gozdesi-oldu-5.jpgmillet-kiraathanesi-karsli-genclerin-gozdesi-oldu-6.jpgmillet-kiraathanesi-karsli-genclerin-gozdesi-oldu-7.jpgmillet-kiraathanesi-karsli-genclerin-gozdesi-oldu-8.jpgmillet-kiraathanesi-karsli-genclerin-gozdesi-oldu-9.jpgmillet-kiraathanesi-karsli-genclerin-gozdesi-oldu-10.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.