1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Mide ve bağırsağından 65 kapsül uyuşturucu çıktı
Mide ve bağırsağından 65 kapsül uyuşturucu çıktı

Mide ve bağırsağından 65 kapsül uyuşturucu çıktı

Kars'ta İran uyruklu şahsın mide ve bağırsağından 65 kapsül uyuşturucu çıktı.

A+A-

Konu ile ilgili Kars Valiliği'nden yapılan yazılı açıklama şöyle :

Kars İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu ile mücadele kapsamında elde edilen istihbari bilgiler doğrultusunda Kars ili Selim ilçesi mülki sınırları içerisinde icra edilen yol kontrolü faaliyetinde şüpheli ticari taksi durdurulmuştur. Araç içerisinde bulunan yabancı uyruklu (1) şahsın üst aramasına müteakip hastanede yapılan kontrolünde mide ve bağırsaklarında (65) adet kapsül şeklinde toplam (412) gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir.

Yapılan soruşturma neticesinde şüpheliye yardım ve yataklık eden (3) şüpheli şahsın üst, ev ve eklentilerinde yapılan aramada (15) gram metamfetamin maddesi, (5) gr esrar maddesi, (1) adet ruhsatsız tabanca, (1) adet şarjör ve (15) adet mühimmat ele geçirilmiştir.

Şüpheli şahıslar uyuşturucu madde imal ve ticaretini organize suç örgütü kurarak gerçekleştirmiş olup (2) şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş, (1) şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır. Olaya karışan yabancı uyruklu (1) şahsın ise açık kimlik bilgilerinin tespit edilmesine müteakip INTERPOL'de aranması sağlanacaktır.

Jandarma halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için mevzuatın kendisine verdiği yetkiler çerçevesinde 7/24 esasına göre çalışmaya kararlılıkla devam edecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.