1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. MHP'li Şanlı Gaz Kesmiyor
MHP'li Şanlı Gaz Kesmiyor

MHP'li Şanlı Gaz Kesmiyor

​​​​​​​Milliyetçi Hareket Partisi’nden Erzurum Aziziye İlçesi Belediye Başkan Adaylığına talip olan Murat Şanlı, ittifak görüşmelerinde Erzurum'la ilgili yaşanan belirsizliğe rağmen seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

A+A-

Gittiği her yerde büyük ilgi ile karşılanan Şanlı,seçim bölgesi Aziziye'de  gönülleri

fethetmeye devam ediyor.

İttifak söylentilerine rağmen sahada çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlı, Esnaf ziyaretlerinde, kahvehane ve Köy  toplantılarında büyük ilgi görüyor.

Şanlı, söylentilerin bilgi kirliliğinden kaynaklandığını, partisinin Aziziye ilçesinden aday gösterip gösterilmeyeceği konusunda resmi bir açıklaması olmadığını belirterek "Siyasetin boşluk kabul etmeyeceğini" seçim sürecinin sonuna kadar adaymışçasına Aziziye halkın ayağına giderek, parti politikalarını ve projelerini anlatmaya devam edeceğini söyledi.

İlçe halkını  partisine ve şahsına büyük ilgi gösterdiğini de kaydeden Şanlı, “ Son güne kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz." asılsız söylentilere kulak tıkayacak, davamızdan ve mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz” diye konuştu.

İttifak söylentilerine ayrı bir parantez açan Şanlı ülkemizde bir beka sorun olduğu yatsınma bir gerçektir.Bu oyunu Ülkücü duruş ve feraset bozmuştur. Genel Başkanımız

Sayın Dr  Devlet Bahçeli bu zor ve sıkıntılı süreçte bir kaç belediye fazla almanın pazarlığı içerisinde olmadığını belirtmiş,son noktayı koymuştur.Bizlere düşen görev  Sayın Genel Başkanımızın emirleri doğrultusunda hareket etmektir. dedi.

Şanlı son olarak Erzurum'da ittifak görüşmeleri nasıl şekillenirse şekillensin verilen karara saygı göstereceğini, yarın ne olur kaygısından uzak  ilk günkü aşkla MHP çatısı altında mücadelesini sürdüreceğini söyledi.

1-189.jpg2-180.jpg3-152.jpg4-095.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.