1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. ​​​​​​​MHP Kars İl Başkanlığı'ndan Ankara’ya Dev Çıkarma…
​​​​​​​MHP Kars İl Başkanlığı'ndan Ankara’ya Dev Çıkarma…

​​​​​​​MHP Kars İl Başkanlığı'ndan Ankara’ya Dev Çıkarma…

MHP Kars Teşkilatı Ankara'da Grup Toplantısına katıldı

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Teşkilatı, İl Başkanı Tolga Adıgüzel öncülüğünde tüm İl ve İlçe teşkilat yöneticileri Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenen MHP Grup Toplantısına katıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenen MHP Grup Toplantısına tam kadro katılım gösteren MHP Kars teşkilatları İl Başkanlığının organizasyonu ve İl Başkanı Tolga Adıgüzel öncülüğünde İl Yönetim ve İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve İl Genel Meclisi Üyeleri, Ülkü Ocakları, KAÇEP İl ve İlçe Başkanları ve Kamu-Sen olarak tam kadro katılım sağladı.

MHP Grup toplantısına katılım sonrasında açıklama yapan Tolga Adıgüzel “MHP Kars teşkilatları olarak Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin yaptığı MHP Grup toplantısına katılım sağlamak için Ankara’ya geldik. TBMM’de düzenlenen grup toplantısına Kars olarak tam kadro katıldık. Genel Başkanımızın tarihe notlar düştüğü bu ana bizlerle beraber şahitlik eden, katılım sağlayan heyetimizde ki herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

Tolga Adıgüzel; Teşkilatlardan sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Sayın Prof. Dr. E. Semih Yalçın’ın daveti üzerine; MHP Kars İl Yönetimi oluşan 60 kişilik bir heyet ilk olarak MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin TBMM’de grup toplantısına katıldık. Sonrasında MHP Kars Teşkilatını TBMM’de MHP MDK Üyesi Sayın Taner Gökçek ağırladı. TBMM’de birtakım görüşmeler gerçekleştirdikten sonra MHP Genel Merkezine geçildi. Burada MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile baş başa bir görüşme gerçekleştiren Tolga Adıgüzel, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey Gazi Kars’ımıza selam ve hürmetlerini gönderdi. Ardından MHP Kars heyeti Anıtkabir’i ve Alparslan Türkeş’in kabirlerini ziyaret ettiler.

Adıgüzel: “Yaptığımız bu ziyarette bizleri misafir eden, ağırlayan başta Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beye, Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. E. Semih Yalçın Beye, Genel Başkan Yardımcımız Sayın İzzet Ulvi Yönter Beye, MHP Grup Başkan Vekillerimiz Sayın Erkan Akçay ve Sayın Muhammed Levent Bülbül Beye, MDK Üyemiz Sayın Taner Gökçek Beye ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyin TBMM Özel Kalem Müdürü Sayın Fikret Hayali Beye teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

aaaaa-005.jpgbbb-001.jpgccc-012.jpgddd-016.jpgeee.jpgf1-002.jpgyyy.jpgggg-004.jpghhh-002.jpg

xxx-011.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.