1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel : Aynalı Köşk Üzerinden MHP'ye Darbe Vuramazsınız
MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel : Aynalı Köşk Üzerinden MHP'ye Darbe Vuramazsınız

MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel : Aynalı Köşk Üzerinden MHP'ye Darbe Vuramazsınız

MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Aynalı Köşk'ün satılması ile ilgili basın açıklaması yaptı.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel tarafından yapılan yazılı basın açıklaması şöyle :

Ne hikmetse son zamanlar da zincirini koparan, İpini koparan MHP’ye saldırıyor.

Hem yurt dışı, hem yurt içi, hem de şehrimizde MHP birilerine çok fena batmış olacak ki, salyalı ağızlarla partimize kinlerini kusup, siyasi nezaket kuralları dışına çıkarak yalan ve iftiralar atarak, ortaya attıkları bu yalan ve iftiraları menşei belli olmayan haber sitelerinde yayınlatarak MHP’ye darbe vuracağınızı mı sanıyorsunuz?

Geçtiğimiz günlerde bazı haber sitelerinde: “MHP’li Belediye Başkanı, MHP Belediyesi, MHP Belediyesi’nden Kars’a Son Darbe” diye haberler yapıldı. Haberin içeriğine baktığımızda tarihi “Aynalı Köşk” binasının satışı ile ilgili olduğunu gördük. Şimdi bu haberi MHP’nin adını kullanarak yapan sözde gazetecilere ve şaibeli sözde siyasetçilere sesleniyorum!

Haber de ismi geçen dönemin belediye başkanı Murtaza Karaçanta, 30.03.2014 tarihinde partimizden belediye başkanı seçilmiş fakat ilerleyen yıllarda “partimizin saygınlığına halel getirdiği için” 5 Şubat 2018 tarihinde bizzat MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Bey tarafından MHP’den ihraç edilmiştir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey partimizden ihraç ettiği halde Murtaza Karaçanta onurlu bir duruş sergilemeyip belediye başkanlığı görevinden istifa etmeyerek, 31 Mart 2019 yerel seçimlerine kadar Kars Bağımsız Belediye Başkanı olarak görevine devam etmiştir. Şimdi tane tane, hece hece, harf harf bir çocuğa anlatır gibi anlatıyorum: Murtaza Karaçanta, 5 Şubat 2018’de MHP’den ihracından, 31 Mart 2019 yerel seçimlerine kadar yani; 1 yıl 2 ay, yani 14 ay, yani 419 gün, yani 10.056 saat bu şahıs MHP kimliği ile değil “BAĞIMSIZ” olarak belediye başkanlığını yürütmüştür. Aynalı Köşkün icra yoluyla satışı da 27 Mart 2019 tarihinde yani yerel seçimlerden 4 gün önce açık arttırma usulüyle onaylanmış. O tarihte de adı geçen şahıs MHP’den belediye başkanı değil, BAĞIMSIZ Belediye Başkanıydı. Şaibeli işlere karıştığı için ilk önce 05.02.2018’de dönemin belediye başkanı partimizden ihraç edilmiş ve ardından da dönemin il başkanı bu şaibelerde dahli olduğu için bizzat Genel Merkezimiz tarafından görevden alınmıştır.

MHP ile hiçbir bağlantısı olmadığı halde haber sitelerinde; “MHP Belediye Başkanı, MHP’li Belediye, MHP Belediyesi’nden Kars’a Son Darbe” gibi manşetler atmak ayıptır, bayağılıktır,  basın etik ilkeleriyle uyuşmayan büyük bir çirkinliktir, terbiyesizliktir. Milliyetçi Hareket Partisi kuruluşundan bu yana bünyesinde hiçbir zaman şaibeli insanları barındırmamıştır, şaibelere bulaşanlarda anından partimizden ihraç edilmiştir. Geçtiğimiz aylarda partimizden ihraç ettiğimiz şahıslar gibi. Geçmişi şan ve şerefle dolu olan ve bu uğurda binlerce yiğidini şehit veren bir harekete bir davaya böyle yakıştırmalar yapmak utanç verici bir durumdur, en basit tabiriyle alçaklığın daniskasıdır. Tek amaçları MHP’nin kurumsal kimliğine zarar vermek olan bu şahıslarla ve bu haberleri yapanlarla en kısa zaman da hukuk önünde, adalet önünde hesaplaşacağız. İçinizde ilk taşı günahsız olanınız atsın. MHP’li belediye başkanı veya MHP Kars Belediyesi diye söze başlayanlar önce kendi dönemlerinde yaptıkları hırsızlıkların, yolsuzlukların, şaibelerin hesabını versinler. Konu MHP olunca ne kadar it kopuk varsa hemen saldırıya geçiyorlar. Herkes haddini ve duracağı yeri iyi bilsin! Haber sitelerinde, paylaşımlarda, yorumlarda MHP’ye laf söyleyenler, kapı kapı siyasi gezintiye çıkanlar, otel odalarında adaylar belirleyenler, MHP’den defalarca belediye başkan adayı olup ve girdiği her seçimi kaybeden bahtsız bedeviler, MHP’ye böyle yakıştırmalar yapamazlar. MHP üzerinden siyasi hesaplar yapanlar, İP’in, CHP’nin vagonuna binip MHP’ye kripto operasyon çekmeye çalışanlar;  MHP sizlere on gömlek fazla gelir! Yalan ve iftiralarınıza, kötü niyetlerinize MHP’yi alet edemezsiniz.

Kars’ın tek çakıl taşını dahi kendi rantları uğruna birilerine peşkeş çekenler değil MHP’li insan dahi olamazlar. Amacınızı bilmediğimizi mi sanıyorsunuz? MHP’yi itibarsızlaştırmaya hiçbirinizin gücü yetmez. Sizi, emir ve talimat aldıklarınızı velhasıl arkanızdaki kriptoları çok iyi biliyoruz. Yaklaşan yerel seçimler öncesi yine MHP’den korkuyor ve yine karşınızda tek rakip olarak MHP’yi görüyorsunuz. MHP’ye saldırmanızın altında yatanda bu korkularınızdır ve şunu hiçbir zaman unutmayın! MHP sizin gibilerin her zaman korkulu rüyası olmaya devam edecektir. Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ Bey’in deyimiyle; “bu hareket kutsaldır, bu hareket dualıdır.” MHP ile fazla uğraşmayın, MHP ile ilgili ince sinsi hesaplar yapmayın, dikkat edin çarpar sizi…

Yüce Türk milletine, değerli Kars halkına ve kamuoyuna saygılarımla...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.