1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. MHP Kağızman'da Tarih Yazdı...
MHP Kağızman'da Tarih Yazdı...

MHP Kağızman'da Tarih Yazdı...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kağızman'a büyük bir çıkartma yaptı. 500 araç ile ilçeye giren MHP adayları, bozkurt işaretleri ile karşılandı.

A+A-

KAĞZIMAN MHP ADAYLARINI BAĞRINA BASTI

MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, MHP Kars Milletvekili Adayları Taner Gökçek, Uğur Boy ve Kerem Aydın ile birlikte Kağızman'da miting düzenleyerek esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Şenlik havasında gerçekleşen mitingde MHP Kars Milletvekili Adayları Taner Gökçek, Uğur Boy ve Kerem Aydın, Kağızman halkı ile buluştu.

Kağızmanlıların büyük ilgi gösterdiği mitingde, MHP Kars Milletvekili 1. Sıra Adayı Taner Gökçek, Kağızman’dan güçlü destek istiyorum, derken, Belediye Başkanı Nevzat Yıldız ve Kağızmanlılardan “adayımız belli kararımız net” sesleri yükseldi.

MHP Kars Milletvekili 1. Sıra Adayı Taner Gökçek konuşmasında şu görüşlere yer verdi :

Kağızmanlılar, Bu güzel günde, bizleri böylesine bir coşku ile buluşturan Cenap-ı Allah’a şükrediyorum… Bizlere konukseverliğini esirgemeyen bütün Kağızmanlıları en kalbi hissiyatımla kutluyorum. Büyük bir heyecan içinde bir araya gelmiş olan siz değerli vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Hepinizi en içten sevgi ve saygılarımla selamlıyorum… Hoş geldiniz şeref verdiniz..

Aziz Kardeşlerim değerli Kağızmanlılar, Yüreğinizde inanç, Ruhunuzda heyecan gözlerinizde umut, ellerinizde sevgi ile buraya geldiniz. Kalbinizle ve samimiyetle geldiniz.

Kağızmanlının Bende varım, Sözümü söylerim, Lafımı esirgemem, Felakete göz yummam, Ayrılmaya katlanmam, Yeni nemrutlara dayanmam, Demek için buraya koştunuz. Biriz, beraberiz, bütünüz demek için Bayrak için, Vatan için mukaddesat için geldiniz. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz…

Muhterem Kağızmanlılar

Aziz kardeşlerim, Ne mutlu ki; İnançlar sönmemiş, İman dolu yürekler kararmamıştır… Aradan geçen asırlar da değiştirmemiştir. İşte Kağızmanlı budur

Sabırdır, gönüldür, inançtır, yürektir ve cesarettir. Hepinizi kutluyorum.

Aziz hemşerilerim

Bu coğrafyalar üzerinde kem gözler sona ermedi. İstiyorlar ki, bölünelim, parçalanalım, Bekliyorlar ki, ayrılalım, dağılalım. Umuyorlar ki, çözülelim ve birbirimize küselim. Lime lime olalım, parça parça dökülelim. Bu aramıza sokulmak istenen sinsi bir fitnedir. Bu, birbirimizi ayırmak isteyen alçakça bir fesattır. Bunu ne Kağızmanlı kabul eder, ne büyük Milletimiz kabul eder. Ne de, Milliyetçi Hareket sineye çeker. Biz Bir’iz, Beraberiz Bayrağımız Bir, Toprağımız Bir, Vatanımız Bir İnancımız Bir Milletimiz Bir Devletimiz Bir Allah’ımız Bir diye haykırır… Bu ülkenin her yeri benim, Yaşayan herkes benim milletim, Ben hepsiyle kardeşim der ve Fransızlara ne yaptıysa, İngiliz’e nasıl cevap verdiyse, Hain terörist ’e nasıl göğsünü siper ettiyse, Bugün bizi ayırmaya çalışanlara da aynı mukabeleyi gösterir, Aynı tepkiyi verir, aynı şamarı indirir. İnancımız budur, güvenimiz budur, beklentimiz budur…

Muhterem Kağızmanlılar,

Bu ülkede yaşayan herkes, bir milletin 1000 yıllık kucaklaşmasının hatırasıdır. Bu vatanda yaşayan herkes, 3 kıtada hükümran olmuş, ecdadımızın yadigârıdır… Ve her vatandaşımız bizim için Cenap-ı Allah’ın esirgenmesi ve korunması gereken mukaddes bir emanetidir. Ne başka türlü düşünürüz, Ne başka türlüsüne izin veririz. Bin yıldır bu toprakları beraberce savunduk, Bin yıldır bayrağı birlikte dalgalandırdık, Beraber üzüldük, Beraber sevindik, Beraber katlandık. Siz bu ülkenin yabancısı değil, yerlisisiniz. Siz bu devletin ortağı değil sahibisiniz.. Birlikte yaşadık, birlikte güldük. Birlikte savaştık, Birlikte andık. Adımız bir, Acımız bir, Anımız bir, Hiç kimsenin kimliği kimseye sıkıntı değil. Ananızın dili ne olursa olsun, Hangi türküyü söylerseniz söyleyin, Hangi yemeği pişirirseniz pişirin, Bu asil millet, her lokma ekmeğinin yarısını paylaşmak istiyor. Gönüllere sığmayan, tarihi aşıp gelmiş eşsiz sevgisini bölüşmek istiyor. Daha iyi bir hayat, daha mutlu insanlar daha güler yüzlü çocuklarımız olsun diye dua ediyor. Biliniz ki, yalnız değilsiniz. Biliniz ki sizler bizim evimizde, aklımızda, dilimizde, soframızda, dualarımızda ve gönlümüzdesiniz. Tük milletine mensubiyet bu demektir. Kağızman da söyleneni Arpaçay’da işitmektir, Selim’ de pişeni Sarıkamış’ta yemektir. Susuz ’un oyununu Akyaka’da duymaktır. Kağızmanlının acısı ile üzülmek, sevinci ile coşmak, lokmaları paylaşmaktır. Bir olmak ve beraber olmaktır. Türk milleti bunu yapacak asalettedir. Kudrettedir. Güçtedir. Ahlaktadır. İşte millet olma budur. Ülkemizin her yeri hepimizindir.

Oyunu görünüz. Uyanık olunuz. Şuurlu olunuz. Farkına varınız. Milli hassasiyetlerimiz, kardeşliğimiz ve tarihimiz aşağılanmak istenmektedir. Dik durunuz.

Ve bütün oyunların arkasını görünüz. Kağızmanlı kardeşim, doğduğu yere bakıp bakkalını, berberini, terzisini, sokağını semtini birbirinden ayırmaz. Günde 5 vakit aynı safta secdeye vardığı cemaatinin ayrılmasına izin vermez. Aynı kaderi paylaştığı aynı suyu yudumladığı aynı havayı soluduğu ülkesinin parçalanmasını da kabul etmez. Biz biriz, beraberiz, Bundan sonra da beraber olacağız. Değerli hemşerilerim, Milliyetçi Hareket’in kadroları bunun için ayakta. Yeter ki sizler ayağa kalkın. Tuzaklara düşmeyin. Tahriklere kapılmayın. Ancak vatan elden giderse bunun dönüşü yoktur. Millet bir kez bölünürse bunun onarımı mümkün değildir.

Gün birleşme günüdür, gün dayanışma günüdür. Bizim gönlümüzde herkese yer vardır. Bu topraklara vatanım diyen herkese ocağımız açıktır. Bu insanlara milletim diyen herkese kucağımız açıktır. Bu bayrak benim, bu ülke benim diyen herkese kapımız açıktır. Laik olanına, dindarına, Alevi’sine, Sünni’sine, doğulusuna, batılısına, güneylisine, kuzeylisine yüreğimiz sonuna kadar açıktır.

Kağızman bizimdir. Biz Kağızman’ız… 

Değerli Kağızmanlılar, Artık iç çekişmelerle oyalanan, kendi sorunlarından dışarıda ne olup bittiğinin farkında olmayan bir Türkiye yoktur.

Gelişmelere yön veren, olaylar karşısında daha hızlı reaksiyon gösterebilen, hak ve menfaatlerini koruma kararlılığıyla hem diplomasinin imkânlarını, hem de caydırıcı gücünü ortaya koymaktan çekinmeyen bir Türkiye vardır.

O sebeple kim ne derse desin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminden geriye dönüş olmayacak, Türkiye, cumhur ittifakı kararlılığı ile küresel güç ve lider ülke olma hedefine yürüyecektir.

Cumhur İttifakı Türkiye’nin ekonomik menfaatlerini, milli birliğini, tarihsel haklarını, toplumsal huzurunu, bekasını, refah ve zenginliğini temine kararlıdır.

Milletimiz emin olsun ki Türkiye’yi köşeye sıkıştırmak isteyenlerin, küresel senaryolara bel bağlayanların, kriz ve kaostan medet umanların kirli hesapları boşa çıkacaktır.

Yüzlerce yıldır Türk milleti üzerine oyun kuran hainler başaramadı, bundan sonra da Allah’ın izniyle başaramayacaklardır.

Cumhur İttifakı birlikteliğinde aşılamayacak sorunumuz, çözülemeyecek problemimiz yoktur.

Kıymetli kağızmanlılar

Milletimiz bugün iki ayrı siyaset tarzıyla karşı karşıyadır.

Bir yanda cumhur ittifakının eser ve hizmet siyaseti, diğer yanda ise CHP, İP ve 6+1 masa bileşenlerinin iftira ve yalan siyaseti…

Türkiye’nin gelişmesinden, güçlenmesinden, demokratik kazanımlarından, uluslararası alandaki etkinliğinden rahatsızlık duyan güçler yalan ve iftira siyasetine devam etmektedir.

CHP, İP ve zillet ittifakının diğer ortakları, yalan siyasetinde, felaket tellallığında buluşsalar da Türk milleti bu iftira siyasetine prim vermeyecektir.

Bugün takip ettiği siyasetle CHP; Türkiye’nin gerçekleriyle, Türk Milletinin egemenlik ve tarihsel haklarıyla bütünüyle çatışan hale bürünmüş, Atatürk’ün düşmanlarına dost olmuştur.

Milletten umudunu kesen CHP, Türkiye’ye karşı cephe açarak milli irade yerine emperyalist güçlere bel bağlamış, PKK, FETÖ ve Türkiye hasımlarının diliyle konuşur olmuştur.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak, ülkemizi ve milletimizi güvenli bir geleceğe taşımaya, Türkiye’yi lider ülke yapmaya kararlı ve hazırlıklıyız.

Türkiye’nin yürüyüşüne engel olmak isteyenlere asla taviz vermeyeceğiz.

Her türlü sorunu milli, manevi ve tarihi tecrübeyle çözecek tek irade Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı’dır.

Bu şuurla, bu inanışla, 14 Mayısda yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerine inşallah zafere ulaşacağız.

Milliyetçi Hareket Partisi’ni TBMM’de milletvekili sayısı itibariyle çok güçlü bir şekilde temsil edeceğiz.

Değerli Hemşerilerim

Partimizin kararlılığı, yükselişi ve dirayeti, dosta güven Türkiye hasımlarına korku salmaktadır.

Unutulmamalı ki Milliyetçi Hareket Partisi güçlü ise Türkiye güçlü olacaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi güçlü ise milletimiz refah ve huzur bulacak, demokrasi teminat altında olacaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi güçlü ise şer cephesi Türkiye’nin yürüyüşüne engel olamayacaktır.

Sevdamız millet, gücümüz devlettir.

Milliyetçi Hareket Partisi; Türkiye’nin millî varlığına ve tarihî misyonuna sahip çıkmanın adı, kardeşlik ve barışa açılan siyaset penceresidir.

a1-165.jpga22-014.jpga3-128.jpga4-079.jpga5-039.jpga6.png

a7-023.jpgww.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.