1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, bölge turizminin gelişmesi noktasında önemli adımlar atıyor
MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, bölge turizminin gelişmesi noktasında önemli adımlar atıyor

MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, bölge turizminin gelişmesi noktasında önemli adımlar atıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, bölge turizminin gelişmesi ve kalkınması noktasında önemli adımlar atıyor.

A+A-

Yeni turizm rotalarının oluşturulması, var olan kültürel mirasa sahip çıkılması, zengin ve güçlü bir geçmişe sahip olan Iğdır’ın bölgenin turizm destinasyonuna entegre edilmesi için çalışmalar yapan Milletvekili Karadağ, çalışmalar kapsamında Iğdır Melekli Ata Ocağı Kültür ve Sanat Evi’ni ziyaret etti.

Somut ve somut olamayan Kültürel mirasa sahip çıkarak, Iğdır Melekli Ata Ocağı Kültür ve Sanat Evi'ni kuran Coşkun Oluz’u tebrik eden Milletvekili Karadağ; "Iğdırımızın tarihi ve kültürel değerlerini ortaya çıkarmak ve geleceğe aktarmak adına bu çok kıymetli çalışmalarından dolayı Coşkun Oluz’a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ daha sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı Ağrı – Iğdır İlleri Arkeoloji Araştırma Merkezi Başkanı, Kafkas Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ayhan Yardımcıel ile bir araya gelerek, değerlendirmelerde bulundu.

0002222222.jpg04-017.jpg03-019.jpgddddddddddddddddddd.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.