1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. MHP Adayları Gökçek, Boy ve Aydın dur durak bilmeden çalışmalara devam ediyor
MHP Adayları Gökçek, Boy ve Aydın dur durak bilmeden çalışmalara devam ediyor

MHP Adayları Gökçek, Boy ve Aydın dur durak bilmeden çalışmalara devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Milletvekili Adayları Taner Gökçek, Uğur Boy ve Halil Kerem Aydın dur durak bilmeden çalışmalara devam ediyor.

A+A-

MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel de sahada adaylardan bağımsız olarak il yönetimi ve teşkilatları ile birlikte ayrı bir çalışma yürütüyor.

Kars merkez ve ilçelerde gece gündüz demeden tüm mahalleleri gezen ve esnaflarla birebir temas kuran MHP Milletvekili adayları Taner Gökçek, Uğur Boy ve Halil Kerem Aydın, halkın sorunlarını not ederek, çözüm arayışına giriyor.

Esnafın büyük desteğini gören Milletvekili Adayları Taner Gökçek, Uğur Boy ve Halil Kerem Aydın, Cumhur ittifakının çalışmaları hakkında da bilgi vererek, devam eden projeler hakkında vatandaşları bilgilendiriyor.

Cumhur İttifakının güçlü şekilde Meclis’e girmesi gerektiğini ve bu yönde yoğun çaba sarf ettiklerini kaydeden MHP Kars Milletvekili Adayları Taner Gökçek, Uğur Boy ve Halil Kerem Aydın, halkın içerisinden ayrılmıyor.

Milletvekili Adaylarının bir kısmı şehir merkezinde çalışma yaparken, bir kısmı da kırsal mahallelerde vatandaşlardan gelen sorun ve talepleri dinliyor. Adaylar, 14 Mayıs seçimlerine kadar halkın her kesimine ulaşmayı hedefliyor. 

a1-163.jpga2-146.jpga3-126.jpga4-077.jpga5-037.jpga6-031.jpga7-021.jpga8-012.jpga9-009.jpga10-008.jpga11-023.jpg12-005.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.