1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Mesut Yılmaz Parkı ilgi bekliyor
Mesut Yılmaz Parkı ilgi bekliyor

Mesut Yılmaz Parkı ilgi bekliyor

Bir zamanlar Kars’ın en gözde yeşil alanlarından biri olan, adını dönemin Başbakanından alan Mesut Yılmaz Parkı ilgi bekliyor.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Kars'taki en önemli dinlence alanlarından birisi olan hatta mesire alanı olarak da kullanılan Mesut Yılmaz Parkı şimdilerde atıl durumda.

Her tarafı bataklık ve atıl durumdayken kente kazandırılan parkın içerisinde restoran, kafeterya ve bir de yapay şelale bulunuyor. Kamelyaların kaldırıldığı, bir girişinin kapatılarak insanların mağdur edildiği Mesut Yılmaz Parkı unutuldu. Yetkililerin duyarsız kaldığı ve kaderine terk edilmiş olan parkın, bir an önce harabe halden kurtarılarak eski haline geri döndürülmesi bekleniyor.

mesut-yilmaz-parki-ilgi-bekliyor-1.jpgmesut-yilmaz-parki-ilgi-bekliyor-2.jpgmesut-yilmaz-parki-ilgi-bekliyor-3.jpgmesut-yilmaz-parki-ilgi-bekliyor-4.jpgmesut-yilmaz-parki-ilgi-bekliyor-5.jpgmesut-yilmaz-parki-ilgi-bekliyor-6.jpgmesut-yilmaz-parki-ilgi-bekliyor-7.jpgmesut-yilmaz-parki-ilgi-bekliyor-8.jpgmesut-yilmaz-parki-ilgi-bekliyor-9.jpgmesut-yilmaz-parki-ilgi-bekliyor-10.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum