1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Mesele Adem Çalkın meselesi değil : Serhat şehri Kars meselesi
Mesele Adem Çalkın meselesi değil : Serhat şehri Kars meselesi

Mesele Adem Çalkın meselesi değil : Serhat şehri Kars meselesi

FETÖ ve PKK, Adem Çalkın’dan İntikam Alıyor...

A+A-

Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın’ın, Milletvekili adaylığı için görevinden istifa etmesi Kars’a büyük memnuniyet yaratırken, başta Fetullahcı Terör Örgütü (FETÖ) olmak üzere, HDP ve Millet İttifakı camiasında da şok etkisi yaratmıştı.

“Beklenmedik aday” olarak değerlendirilen Adem Çalkın’ın kulislerde isminin hızlı dolaşması “şer odakları”nı harekete geçirdi.

TEK AMAÇLARI ADEM ÇALKIN’I AK PARTİ LİSTESİNDEN UZAKLAŞTIRMAK

Kars’ta her kesimden oy alabilme potansiyeline sahip olan, dürüst ve çalışkanlığı ile tanınan, hayırsever kişiliğinin yanında “tek vatan, tek bayrak ve tek millet” vurgusu ile Kars’ta ; Kürt, Türk, Yerli, Terekeme, Azeri ve Aleviler’in ortak adayı olan Adem Çalkın için FETÖ ve şer odakları harekete geçerek, 2020 yılında organize edilen ve adli mercilerce de “kumpas ve sahte” olduğu ispatlanan bir olayı, bugün yaşanmış gibi servis ederek, Çalkın’ın Ak Parti listesinde yer almasını engellemeye yönelik faaliyet içerisine girdiler.

FETÖ ve PKK, ADEM ÇALKIN’DAN İNTİKAM ALIYOR

15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimi gecesi, Karslıları sokağa çıkaran, tankların önünde duran ve o gece destansı bir direniş gerçekleştiren Adem Çalkın’ı FETÖ, PKK ve yandaşları kara listeye almıştı.

Adem Çalkın’ı, hırsızlık, yolsuzluk ve ahlaksızlıklarla köşeye sıkıştıramayacaklarını anlayan şer odakları, 14 Kasım 2020’de yapılan AK Parti Kars İl Kongresi öncesi Çalkın’ı zor durumda bırakmak için oldukça acemi ve FETÖ vari bir kumpasla ortaya çıktılar ve “yapay zeka” kullanarak oluşturulan, doğal görünmesi için de yerel ifadelerin kullanıldığı bir ses kaydını sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

KARS CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI VE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ SES KAYDININ BASİT BİR YAPAY ZEKA İLE KURGU OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI 

Adem Çalkın’ın şikayeti sonrası Kars Cumhuriyet Başsavcılığı ve Kars Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan inceleme sonucu, oluşturulan ses kaydının sahte olduğu ortaya çıkmıştı. Başlatılan soruşturma kapsamında konuşmanın tarafı olan sözde gazeteci H.S. gözaltına alınmış ve H.S. Emniyet’teki ifadesinin ardından Savcılığa sevk edilmişti. Emniyet’teki ifadesine göre H.S.’nin her şeyi itiraf ettiği, ses kaydının gerçeği yansıtmadığı, tamamen kurgu olduğu ortaya çıkmıştı.

ÇALKIN’IN OY POTANSİYELİNDEN KORKUYORLAR

Kurulduğu günden bugüne Ak Parti’ye gönül veren, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yılmaz savunucusu olan ve uzun yıllar Ak Parti’nin Kars İl Başkanlığı görevini yürüten Adem Çalkın’ın sürpriz bir şekilde aday olması ve bu durumun da Kars’ta siyasi dengeleri değiştirecek olması karanlık güçleri yeniden harekete geçirerek, 2020’de yapılan bir kumpası, bugün yapılmış gibi FETÖ’ye yakınlığı ile bilinen, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde kara propaganda yapan bir hesap üzerinden servis edilmesi ve bu işin üzerine de ; Yeniçağ Gazetesi ve Oda Tv gibi vatansever yayın organlarının, işin aslını bilmeden adeta atlaması, Kars’ta büyük üzüntü ile karşılandı.

SERHAT ŞEHRİ KARS ÜZERİNDE KİRLİ OYUNLAR KURULUYOR

Gerçekleri bilen ve süreci birebir yaşan Karslılar, serhat şehri Kars üzerinde büyük oyun oynandığını, kendisi içerde, kökü dışarda olan hainlere, FETÖCÜ, PKK’lı ve Ermeni yandaşlarına serhat şehri Kars'ı teslim etmeyeceklerini ifade ederek, Yeniçağ Gazetesi ve Oda Tv’ye şu mesajı verdiler : Mesele Adem Çalkın meselesi değil : Serhat şehri Kars meselesidir.

11 Kasım 2020’de geçekleşen kumpasın sahte olduğuna dair Savcılık ve ifade tutanaklarını okumak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz...

https://www.karsmanset.com/haber/kumpas-coktu-emniyette-her-seyi-itiraf-etti-373366.htm

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.