1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. “Mavi Marmara ve Özgür Kudüs”
“Mavi Marmara ve Özgür Kudüs”

“Mavi Marmara ve Özgür Kudüs”

İHH’dan “Mavi Marmara ve Özgür Kudüs” konferansı

A+A-

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kars Şubesi’nin organizesiyle Mavi Marmara gazilerinden Şahin İbrahim Güleryüz “Mavi Marmara ve Özgür Kudüs” konulu konferans verdi.

Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Salonu’ndaki programa Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektör Yardımcısı Hidayet Metin Erdoğan, Kars Genç İHH Başkanı Hasan Can Ateş, AGD Şube Başkanı Sebahattin Gül ve çok sayıda davetli katıldı.

Ali Yasir Çalık’ın Kur’an tilavetiyle başlayan program Kars Genç İHH Başkanı Hasan Can Ateş’in açılış konuşmasıyla devam etti ardından da “Mavi Marmara’ konulu sinevizyon gösterisi sunuldu, sonra da konferansa geçildi.

Mavi Marmara gazilerinden Şahin İbrahim Güleryüz “Mavi Marmara ve Özgür Kudüs” konulu konferansı yaklaşık 1 saat sürdü. Önce inanmak ve azmetmekle başlayan Mavi Marmara yolculuğunda yaşanan gelişmeleri katılımcılarla birebir paylaşan Güleryüz, yaralandıktan sonra İsrafil askerlerinin tavırlarını ve Türkiye’ye dönüş yolculuğunun inceliklerini aktardı.

Konferanstan sonra KAÜ Rektör Yardımcısı Hidayet Metin Erdoğan, Şahin İbrahim Güleryüz’e Harakani Hazretlerinin ‘Ögütler’ yazısı hediyesini takdim etti.

Programda ayrıca Kars İHH Yardım Derneği’nde fedakarlık göstererek çalışmalara ciddi anlamda katkı sunan ve bu yıl eğitim gördükleri Kafkas Üniversitesi’nden mezun olan öğrencilere hediyeler verildi.

Öğrenciler Fatoş Yıldız, Emine Aydın, Müzeyyen Doğan, Emre Yörük, Burhan Sarıköse, Veli Yiğit, Cihat Tüysüz, Emrah Sipak, Ali Topaül’a hediyelerini AGD Kars şube Başkanı Sebahattin Gül ile İHH İYD Sosyal İlişkiler Şermin Uluman ve Betül Gül tarafından verildi. -KHA-

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.