1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Masal Park’ta bahar havası…
Masal Park’ta bahar havası…

Masal Park’ta bahar havası…

Bahar ayının gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte Kars Halkı hafta sonlarını değerlendirmek amacıyla parklara akın etti.

A+A-

Gül Adile DAKMAZ

Bu parkların başında sakin ve sessiz olmasıyla bilinen Masal Park yer aldı. Hafta sonunu fırsat bilen ve sıcak havayı değerlendiren Kars Halkı Masal Park’a akın etti. Bir diğer ismi şirinler parkı olan Masal Park, hafta sonu ziyaretçi akını ile kalabalık günlerini yaşadı.

Havaların sıcak gitmesinden memnun olan vatandaşlar, “Aylar sonra Kars’a yazın geldiğini görüyoruz. Açıkçası sıcak hava yüzümüzü güldürdü. Biz de ailecek piknik yapalım dedik. Biz piknik yaparken çocuklarda kendi aralarında hafta sonu tatilinin keyfini çıkarttı. Umuyoruz ki havalar bu şekilde devam eder. Çünkü bizler de çocuklarda bu soğuk havalardan sıkıldılar. Özellikle de çocuklarımız. Onları götürebileceğimiz bir yer yok ve sürekli apartmanın içinde olmaktan sıkıldılar. Çocuklar bu şekilde çocukluklarını yaşayamıyorlar. Yani kısaca havanın sıcak olması hem bize hem de onlara yaradı.” şeklinde konuştular.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.