1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Man Çekicileri Kullanmanın Avantajları Nelerdir?
Man Çekicileri Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Man Çekicileri Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Man çekicileri sahip oldukları performans, dayanıklılık, ileri teknoloji ve düşük işletme maliyeti ile her sektörün ilk tercihleri arasında bulunuyor.

A+A-

Man Çekicileri Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Man çekicileri sahip oldukları performans, dayanıklılık, ileri teknoloji ve düşük işletme maliyeti ile her sektörün ilk tercihleri arasında bulunuyor. Karayolu taşımacılığı sektöründe zengin model çeşitliliği ve farklı nitelikleri ile firmaların neredeyse bütün ihtiyaçlarına ideal çözümler sunmayı başarıyor.

Man çekici ve kamyonları; ileri teknolojileri, dayanıklıkları, her ihtiyaca yanıt veren zengin donanım çeşitliliği, performansları ve fark yaratan yakıt tasarrufu ile pazarda ön plana çıkıyor. Satış sonrası hizmetleri ile düşük işletme giderleri sayesinde oluşturulan yaşam boyu maliyet avantajı ve birbirinden uygun finansal çözümleriyle Man araçları; teknolojiden inşaata, taşımacılıktan perakende sektörüne, madencilikten altyapı işlerine kadar birçok sektörün tercihi olmaya devam ediyor.

Man Çekicilerin Avantajları

Bazı durumlarda aracı yeniden çalıştırıp yola devam etmek neredeyse imkansız bir hal alabilir. Tam da bu noktada çekiciler yardımınıza koşarak sizi bu zorlu durumdan kurtarabilir. Hemen hemen her tipte aracı çekebilecek kapasiteye sahip olan Man çekiciler birçok avantaj sağlayarak yardımınıza koşup zorlu durumlarda kurtarıcınız olabilir.

Man Çekicilerin Önemi

2009 yılında 7901 adetlik satışın gerçekleştirildiği Türkiye kamyon pazarında 2020 yılında 17.172'ye ulaşmayı başardı. Buna benzer bir gelişim gösteren ithal kamyon çekici pazarı da 3024'ten 5904 adede ulaşarak lider oldu. Birçok farklı koşullarla hızlı uyum göstererek ideal çözümler oluşturan Man çekiciler, bu pazarda da çifte başarıya imza atmayı başardı. Yeni araç yatırımlarının yanı sıra filo yenilemelerinin de gözdesi olan Man çekiciler, pazarda oldukça geniş bir yer alarak ihtiyaçlara yanıt verdi. 2020 yılında Türkiye'ye ithal kamyon çekici pazarındaki geleneksel birinciliğini sürdüren Man çekiciler sadece ithal araçlar sınıfında yer almasına karşın genel kamyon çekici pazarında da ilk 3 içinde yerini alarak sektördeki önemini korudu.

Man çekici modelleri için https://autoline.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.