1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Mali Hizmetler Sınıfı Derneği’nden MHP’ye Ziyaret
Mali Hizmetler Sınıfı Derneği’nden MHP’ye Ziyaret

Mali Hizmetler Sınıfı Derneği’nden MHP’ye Ziyaret

Mali Hizmetler Sınıfı Derneği Başkanı Osman Malkoç ve yönetim kurulu üyeleri, M.H.P. Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın’ı ziyarette bulundular.

A+A-

Mali Hizmetler Sınıfı Derneği Başkanı Osman Malkoç ve yönetim kurulu üyeleri, “mali hizmetler sınıfı ihdası” ile Hazine ve Maliye Bakanlığı personellerinin “mali ve özlük haklarının iyileştirilmesi” çalışmaları kapsamında M.H.P. Genel Başkan Yardımcısı, Dışişleri Komisyonu Üyesi, Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanvekili, NATO Parlamenter Asamblesi, -Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Üyesi Prof. Dr. Kamil Aydın’ı ziyarette bulundular.

Mali Hizmetler Sınıfı Derneği’nden konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle : “Mali hizmetler sınıfı ihdası ile mali ve özlük haklarla ilgili iyileştirme çalışmalarımızla ilgili taleplerimiz iletilmiş ve Sayın Vekilimizin bu konuda destekleri istenmiştir. Nazik kabulleri ve taleplerimize yönelik destekleri için tüm meslektaşlarımız adına kendilerine teşekkür ediyoruz.”

c-078.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.