1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Mahallenin sorunları Belediye’de!
Mahallenin sorunları Belediye’de!

Mahallenin sorunları Belediye’de!

Kars Belediye Başkan yardımcılar Hüseyin Polat, Taner Turan Ünsal ve Arda Soner Tatlı, muhtarlarla bir araya geldikleri buluşmada mahallelerin sorunlarını masaya yatırdı.

A+A-

Toplantıda muhtarların mahallerine ilişkin istek ve önerilerini alan başkan yardımcıları, söz konusu sorunların çözülmesi noktasında çözüm önerilerini üretmek için bilgi edindi.

Toplantıda açıklamada bulunan Kars Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Polat, mahalle muhtarlarının mesai arkadaşları olduğunu ifade ederek işbirliği ve uyum içinde çalışacaklarını söyledi. Muhtarların mahalleleri ile ilgili her türlü sorunu kendilerine iletmeleri önerisinde de bulunan Polat:  “Böylelikle mahallerimizin sorunları daha kolay, daha ivedilikle çözülür. Mahallenizdeki ihtiyaç sahipleri aile ve şahısları belediyemize bildirmezseniz durumunda sorunlar daha kolay çözülür. Halkımızın mağdur edilmesi durumunda yerel yöneticiler olarak bizler ve sizler bu vebalin altından kalkamayız.” Dedi.

Başkan Yardımcısı Taner Turan Ünsal da açıklamasında, Belediyenin tüm imkanlarının muhtarların ve mahallelerin hizmetinde olacağını belirterek, belediye kaynaklarını önceden hizmet almamış yada eksik hizmet almış yerlerden başlayarak, adil bir şekilde halka hizmet için, israf etmeden kullanacaklarını vurgulayarak,  güçlü bir belediye yapısı oluşturacaklarını söyledi.

Toplantıda söz alarak mahalleleri ile ilgili sıkıntıları dile getiren muhtarlar, bu tür toplantıların çok verimli olduğuna işaret ettiler. Muhtarlar sorunlarını anlatırken başkan yardımcıları muhtarların sorunlarını not aldılar. Toplantının sonunda isteklerin yapılması için gerekli talimatlar verildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.