1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Mahalleliden Karaçanta’ya Teşekkür
Mahalleliden Karaçanta’ya Teşekkür

Mahalleliden Karaçanta’ya Teşekkür

Kars Merkez Örnek Mahallesi sakinleri yapılan asfalt yol çalışmalarından ötürü Belediye Başkanı Karaçanta’ya makamında “Teşekkür” ziyaretinde bulundular.

A+A-

Kars Belediyesi tarafından Örnek Mahallesinde sürdürülen yol yapım çalışmaları, vatandaşlar tarafından takdir edildi. Mahalle sakinleri Başkan Murtaza Karaçanta’ya teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, yaz boyunca yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Örnek Mahallesinde de birçok noktada yol yapım ve onarım çalışmaları sürüyor.

Mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’nın talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan yol çalışmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Mahalle sakinleri, “Mahallemiz şimdi gerçekten çok güzel oldu. Başkanımızın ve çalışma arkadaşlarının sayesinde daha kullanışlı ve temiz bir yola kavuştuk. Eskiden yolumuz çok kötüydü. Şimdi ise rahatlıkla kullanılıyor. Başkanımız Murtaza Karaçanta ve ekiplerine mahallemizde ve sokağımızda yapmış oldukları çalışmalardan dolayı şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum” dediler.

Bu ziyaretten oldukça memnun kalan Başkan karaçanta ise “Sezon bitinceye kadar asfalt çalışmalarımız kesintisiz devam etti ve sezonunda sonuna gelindiğini bildirdi. Planlanan  asfalt yol çalışmalarının yaklaşık 4 ile 6 Km arasında olması beklenirken biz yaklaşık 26 ile 30 km asfalt çalışması yaptık ve önümüzdeki sezonda da asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğiz. 20 yıldır girilmemiş mahallelerimiz bulunmaktadır bu mahallelerin de sorunlarını çözeceğiz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.