1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Mahalle sakinleri, imarlı parkın hizmete açılmasını istiyor
Mahalle sakinleri, imarlı parkın hizmete açılmasını istiyor

Mahalle sakinleri, imarlı parkın hizmete açılmasını istiyor

Mahalle sakinleri imarda park olarak görünen boş arazinin amacına uygun olarak düzenlenmesini ve hizmete açılmasını istiyor. Kaynak: Mahalle sakinleri, imarlı parkın hizmete açılmasını istiyor

A+A-

Şehitler Mahallesi sakinleri, boş olan araziye yaz aylarında oturup sohbet edebilecekleri, temiz hava bol oksijen depolayacakları ve özellikle çocukların oynayabileceği parkın yapılmasını yetkililerden talep etti.

Yaklaşık 90 tane villanın ve 300’e yakın konutun bulunduğu Yenişehir Mahallesi Turan Çelik Caddesinde bulunan ve imarda park olarak görünen boş alan Kars Belediye Başkanlığı yetkilileri tarafından 2 ay önce incelendiğini ifade eden mahalle sakinleri, “Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen göreve başladığında çevreye ve parklara gösterdiği ilgiyi sürekli basında dile getiriyor. Bizde bu boş ve molozların döküldüğü alanın çocuklarımızın oyun oynayabileceği bir park haline getirilmesini istiyoruz. Yaklaşık 2 ay önce belediyeden bir ekip geldi ve incelemelerde bulundu. Ancak 2 aydır henüz bir gelişme yok. Belediye yetkililerinden bu boş alanın biran önce değerlendirilmesini istiyoruz.” dediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.