1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Lise öğrencilerden Müftülüğe ziyaret
Lise öğrencilerden Müftülüğe ziyaret

Lise öğrencilerden Müftülüğe ziyaret

Kars Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” dolayısıyla İl Müftülüğünü ziyaret etti.

A+A-

1-7 Ekim “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle Kars Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi idareci, öğretmen ve bir grup öğrenci ile Kars İl Müftülüğüne ziyaret gerçekleştirdi.

Okul Müdürü Ersin Aras, Müdür Yardımcısı Ahmet Demirci, İ.H.L. Meslek Dersleri Öğretmeni Kübra Hava nezaretinde bir grup öğrenci ile Kars İl Müftüsü Yusuf Eviş' i makamında ziyaret ederek 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı.

İl Müftüsü Yusuf Eviş ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti belirtirken öğrencilere İmam Hatip Lisesinde okumanın ayrıcalıklarını anlatarak, İrfan Yücel'in yazmış olduğu "Peygamberimizin Hayatı" isimli kitap hediye etti.

Öğrenciler daha sonra Müftülük birimlerini ziyaret ederek tüm personelin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı. Müftülük ziyareti ardından öğrenciler ile birlikte Kars’ta bulunan Fethiye Camine ziyaret gerçekleştirildi ve cami hakkında öğrencilere bilgi verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.