1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Lider Haber Ajansı Ali Uçum ile daha güçlü
Lider Haber Ajansı Ali Uçum ile daha güçlü

Lider Haber Ajansı Ali Uçum ile daha güçlü

Kars'ta 9 yıldır yayın hayatını sürdüren Lider Haber Ajansı yeni yönetimiyle, yayın hayatına devam edecek.

A+A-

Karslı İş İnsanı Ali Uçum ve Turgut Kaya ortaklığında devam edecek olan Lider Haber Ajansı’nın genel yayın yönetmenliğini ise yıllarca ilkeli gazeteciliği ile tanınan Tacettin Durmuş üstlendi. 

Karadağ Caddesinde Merkez Cami karşısındaki Ali Uçum’un kendisine ait 10 Numaralı Abel Apartmanında yayın hayatına devam edecek olan Lider Haber Ajansı, Kars ve ilçeleri ile Ardahan ve Iğdır’da yol arkadaşı olduğu tecrübeli gazeteciler ile bölgedeki tüm gelişmeleri mesai mevhumu gözetmeksizin okuyucularına ve sosyal medya takipçilerine duyuracak. 

Lider Haber Ajansının yeni sahiplerinden işadamı Ali Uçum, güçlü kadroları ile yayın hayatına devam edeceklerini belirterek, Kars, Ardahan ve Iğdır ile birlikte çok yakında başta Ankara ve İstanbul olmak üzere komşu ülkelerde de temsilcilikler ve muhabir ağı oluşturacaklarını açıkladı. 

Ajansın yeni yüzü ile tüm sosyal medya hesaplarından ve canlı paket programlar ile tüm haberlerin paylaşılacağının da altını çizen Ali Uçum, “Önceliğimiz, doğru, tarafsız, ilkeli ve basın – ahlak kural ve yasalarına uygun politikamız devam edecek. Önceliğimiz Kars, bölgemiz ve tüm ülkemiz olacak.  Mübarek Ramazan ve Bayramı sonrası resmi açılışımızı da yapacağız. 9 yıl öncesinden bu zamana kadar yayınlarımız yeni yüzümüzle de devam ediyor. Mübarek Ramazan ayının başında bulunuyoruz. Öncelikli olarak 6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketi ve sonrasında yaşanan sel felaketlerinde yaşamlarını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Kamuoyuna duyurulur” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.