1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kuveyt Türk Kars Şube Müdürlüğü’ne Ozan Ayhan Atandı
Kuveyt Türk Kars Şube Müdürlüğü’ne Ozan Ayhan Atandı

Kuveyt Türk Kars Şube Müdürlüğü’ne Ozan Ayhan Atandı

Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. Kars Şube Müdürlüğü’ne Ozan Ayhan atandı.

A+A-

Türkiye'nin öncü katılım bankası olan ve faizsiz bankacılık işlemlerini yürüten Kuveyt Türk’ün Kars Şube Müdürlüğü’ne tecrübeli bankacı Ozan Ayhan getirildi.

Ozan Ayhan’ın Kars’a müdür olarak tayin edilmesi, iş dünyasında da olumlu karşılandı.

Kuveyt Türk Kars Şube Müdürü Ozan Ayhan, ilimize gelerek görevine başladı.

Kuveyt Türk Katılım Bankası Hakkında

Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. (Kuveyt Türk), 1989 yılında kurulmuştur.

Seçkin finansal ürün ve hizmetlerini etkin bir biçimde tasarruf sahipleri ve yatırımcılarla buluşturan banka; müşteri odaklı yaklaşımı, teknoloji - inovasyon çalışmaları ve dijital dönüşüm yolunda attığı adımlar ile sektöründeki öncü konumunu sürdürmektedir.

Altın bankacılığı alanında adım atan ilk katılım bankası olan Kuveyt Türk ayrıca, Avrupa’nın ve Türkiye’nin ilk banka sukuk işlemini gerçekleştirmiştir.

Türkiye’de bir banka tarafından hayata geçirilen ilk Ar-Ge merkezini 2010 yılında kuran Kuveyt Türk, bugün Türkiye’de iki Ar-Ge merkezine sahip tek banka unvanına sahiptir.

Ar-Ge merkezinde geliştirilen projeler arasında, video görüşme ile self servis işlemlerin bir arada yapılabildiği XTM gibi dünyada bir ilk olan projeler de yer almaktadır.

Bugün itibarıyla Türkiye genelinde 414 şubesiyle hizmet veren Kuveyt Türk Katılım Bankası, yurt dışında ise Bahreyn şubesi ve Almanya’daki banka iştiraki KT Bank AG’yle faaliyetlerini sürdürmektedir.

Operasyonel çalışmalarının yanı sıra toplumsal değerleri temel alarak ve kültürel varlıklara sahip çıkarak önemli sosyal sorumluluk projelerine imza atan Kuveyt Türk, “Değerlerimizle büyüyoruz” yaklaşımı doğrultusunda birçok restorasyon projesi üstlenmiş, kitap ve belgesel gibi kalıcı eserler bırakmıştır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.