1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. “Kurumsal marketlerden sonra öğretmenlerle yarışır olduk”
“Kurumsal marketlerden sonra öğretmenlerle yarışır olduk”

“Kurumsal marketlerden sonra öğretmenlerle yarışır olduk”

Günerhan, okulların açılmasıyla birlikte başlayan okul alışverişiyle ilgi açıklama yaparak, “Kurumsal marketlerden sonra öğretmenlerin ürün, marka veya yer göstererek yönlendirme yapmalarıyla yarışır olduk” dedi.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan uyum programı kapsamında, okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencileri 5 Eylül Pazartesi günü ders baş yaparken, 3 bin 479 öğretmen ve 61 bin 500 öğrenci, 605 okulda 3 bin 559 sınıfta Vali Türker Öksüz’ün çaldığı ilk ders zili ile yeni eğitim ve öğretime 12 Eylül tarihinde başladı.

Okulların açılmasıyla öğretmenlerin belirledikleri kırtasiye malzemelerini temin etmek isteyen veliler kırtasiyecilerin yolunu tuttu. Ancak öğretmenler tarafından velilere verilen listelerdeki bazı ürünlerin tüm kırtasiyelerde bulunmadığı ve velilerin kırtasiye kırtasiye gezdikleri gözlendi.

Gerek kurumsal firmalar gerekse öğretmenlerin velilerden istedikleri kırtasiye malzemelerinde ürün, marka veya yer göstererek yönlendirme yapmalarıyla yarışır hale geldiklerini ifade eden Günerhan Kırtasiye İşletmecisi Şener Günerhan, “Bugün bir öğrencinin kırtasiye malzemesi 750 lira ile 2 bin arasında değişiyor. Ancak kurumsal olan büyük firmalar biz yerel esnafı bitirmek noktasına geldiği yetmezmiş gibi bazı öğretmenlerin de velilerin kırtasiye malzemelerini temin etmelerindeki yönlendirmeleri kırtasiye esnafını zor duruma düşürüyor. Kentteki kırtasiye malzemesi satan tüm esnaf arkadaşlar eşitiz, velilerin yönlendirilerek bir esnafa gitmesi kurumsal firmalar kadar acımızı acıtmaktadır.” dedi.

“kurumsal-marketlerden-sonra-ogretmenlerle-yarisir-olduk”-(1).jpg“kurumsal-marketlerden-sonra-ogretmenlerle-yarisir-olduk”-(2).jpg“kurumsal-marketlerden-sonra-ogretmenlerle-yarisir-olduk”-(3).jpg“kurumsal-marketlerden-sonra-ogretmenlerle-yarisir-olduk”-(4).jpg“kurumsal-marketlerden-sonra-ogretmenlerle-yarisir-olduk”-(5).jpg“kurumsal-marketlerden-sonra-ogretmenlerle-yarisir-olduk”-(6).jpg“kurumsal-marketlerden-sonra-ogretmenlerle-yarisir-olduk”-(7).jpg“kurumsal-marketlerden-sonra-ogretmenlerle-yarisir-olduk”-(8).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.