1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kurumlar tecrübelerini paylaştı
Kurumlar tecrübelerini paylaştı

Kurumlar tecrübelerini paylaştı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı çatısı altında bulunan Kalkınma Ajansları ile Bölge Kalkınma İdareleri tecrübe paylaşımında bulundu.

A+A-

Serhat Kalkınma Ajansı’nda düzenlenen ‘”Beşeri Sermaye, Çocuk ve Gençlik” temalı toplantıya Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı, İstanbul Kalkınma Ajansı, KOP İdaresi temsilcileri katıldı. 
Bakanlık çatısı altında bulunan Kalkınma Ajansları ve Bölge Kalkınma İdarelerini tecrübe paylaşımı yapmaları amacıyla belli temalarda “Eşleştirme Programı” kapsamına alındı. Bu doğrultuda, 26-28 Şubat 2020 tarihlerinde Kars ilinde ‘Beşeri Sermaye, Çocuk ve Gençlik’ temasında SERKA ev sahipliğinde toplantı yapıldı.  SERKA’nın kuruluşundan bugüne kadarki süreçte “Beşeri Sermaye” temalı tüm çalışmaları katılımcılara sunum ile anlatıldı, saha ziyaretleri de yapılarak Ajans çalışmaları hakkında bilgi verildi. Deneyim paylaşımı ve diyalog geliştirme bakımından verimli geçen toplantıda katılımcılar yapılan çalışmalara ilişkin yorum ve değerlendirmelerini Ajans çalışanları ile paylaştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.