1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kur’an kursu yılsonu kapanış programı düzenlendi
Kur’an kursu yılsonu kapanış programı düzenlendi

Kur’an kursu yılsonu kapanış programı düzenlendi

Kars İl Müftülüğü bünyesinde hizmet veren Hacı Recep Camii Kur’an Kursu "Yıl Sonu Kapanış Programı" Sultan Alparslan Külliyesi Toplantı Salonunda düzenlendi.

A+A-

Kapanış programında Kur’an Kursu Öğreticisi Hatice Yeşildağ’ın üstün gayretiyle dönem boyunca camiye gelerek kursa devam eden öğrenciler, Kur’an-ı Kerim okuyup , Hadis’i şerifler okundu, ilahiler seslendirerek dönem boyunca öğrendiklerini sergileme fırsatı buldu.

Sultan Alparslan Külliyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerin sevincine ortak olan İl Müftüsü Hamza Bayram, “Kerim kitabımızı ve onun güzel ahlâkını öğrenmek üzere 4 yaşından 80'li yaşlara hatta daha da ileri yaşlara kadar Kur'an kurslarımızda eğitim gören öğrencilerimizin, kursiyerlerimizin bu salondaki coşkusunu görünce Diyanet İşleri Başkanlığımızın bu hizmetinin ne kadar önemli olduğunu ve toplumumuzun kurslarımızı nasıl da sahiplendiklerini bir kez daha gördük.” dedi.

Programın sonunda Hacı Recep Camii Kur’an Kursu’na dönem boyunca devam eden öğrencilere çeşitli hediyeler verilip ikramlarda bulunuldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.