1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Küpeli Sordu: “Kars 36 Spor’u 3. Ligde görmek istiyor muyuz?”
Küpeli Sordu: “Kars 36 Spor’u 3. Ligde görmek istiyor muyuz?”

Küpeli Sordu: “Kars 36 Spor’u 3. Ligde görmek istiyor muyuz?”

Kars 36 Spor İstanbul Taraftarlar Grubu Onursal Başkanı Gazeteci Mustafa Küpeli, Kars’ı, Kars 36 Spor’a top yekûn destek verilmesi gerektiğini söyledi.

A+A-

Tacettin DURMUŞ 

Karslılara “Kars36 Spor’u Profesyonel Lig’de görmek istiyormuşsunuz?” diye çağrıda bulunan Küpeli, Kars 36 Spor’un kıt imkânlarda ve sahipsizliğe rağmen, Ziraat Türkiye Kupasında elde ettiği başarıyla 5. Tura kadar yükselip, Türkiye'nin yüzünü Kars'a çevirmeyi başardığı için herkesin Kars36 Spor yöneticilerine ve oyuncularına minnet borcu olduğunu belirtti.

Kars 36 Spor’un Pazar günü deplasmanda şampiyonluk mücadelesi veren ve takımımızın 2 puan gerisinde olan Artvin Hopaspor ile final maçı niteliğinde bir karşılaşmaya çıkacağını hatırlatan Gazeteci Mustafa Küpeli: “Üçüncü lige çıkmak için yok imkânlarla mücadele eden Kars36 Spor'u sadece Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız'ın üzerine yıkmak Kars'ı sevmek anlamına gelmez.

Kars, yıllardır profesyonel lige hasret, biz bu hasreti bu yıl sona ersin istiyoruz, Artvin Hopa'da yapılacak maç hayati önem taşıyor. Bu nedenle Bütün Karslılar bu tarihi günü lehe çevirmek için Kars36 Spor’a maddi manevi destek sunmalıdırlar.

Yıllardır seçilmişler, atanmışlar, Kars dernekleri, Kars 36 Spor'a karşı duyarsız kalmalarına rağmen bu takım bu sene destan yazarak Türk futbol tarihine geçti. Hopa'daki maçı alırsak 5 puanla 3. ligi tabiri caiz ise garantilenmiş olacağız. Karşımızda tüm yönleriyle güçlü bir takım var. Borcu yok. Kazanmaları halinde Hopa Spor oyuncularına yüksek pirimler verilecek. Bu nedenle Hopaspor’un oyuncularının psikolojisi ve morali çok yüksek.

Yılardır bahaneler üretilerek tek bir kişinin sırtına yüklenmiş Kars 36 Spor kulübü oyunculara son kalan pirim borçları var. Bunun ödenmesi lazım ki Kars36 Spor oyuncuların morali yükselsin. güçlü parası olan yüksek pirim alacak Hopa Spor oyuncuların karşısında psikolojilerinin düzeltsin ki maçı kazansınlar.

Kars36 Spor deplasmanda Kars’a şampiyon olarak dönülmesi için Her Karslı duyarlı olmalı. Bu nedenle Karslı işadamları bu Cuma gününe kadar maddi katkı sunarlarsa bu takımın primleri ve içerideki birikmiş paraları verilirse büyük bir morale Hopa'ya gider ve maçı alır döneriz. Diğer yandan Hopa maçı için oyunculara bir pirim sözü verilirse o zaman maç almamız daha da garantilemiş oluruz. Kars'ın tanıtımına ve reklamını yapılmasına büyük katkıları olan Kars 36 Spor’un 3 Lige çıkması için İş dünyasının bu cuma gününe kadar katkıların göndermeleri lazım ki bu takim sonuna kadar hak ediyor.

Hesap NO: Kars36 Spor Derneği Vakıf Bank Kars Şubesi

İBAN No: TR - 48 0001 5001 5800 7305 4231 28

STADI DOLDURMALIYIZ

Hopa'da oynayacak ölüm kalım gibi çok önem taşıyan maça katılıp destek sunmak için taraftarlar Hopa'da buluşmalı ki taraftar desteğiyle maçı kazanmamız kolay olsun. Bu nedenle Kars Valisi Sayın Rahmi Doğan'ın Kars Spor'un maçına katıldığında heyecanınız gördük. Sayın Valimiz sizden ricamız, kaymakamları ilçe belediyeleri yanınıza alıp Hopa'ya da bir çıkarma yapıp katılım sağlamanız halinde Kars36 Spor'un oradaki psikoloji baskıyı sizlerin sayesinde üst seviyeye çıkartacaktır. Sayın Bakanımızın yoğun programlardan dolayı katılamayacağını biliyoruz. Ama bir iki danışmanınızın katılmasını bekliyoruz.Sayın Milletvekillerimiz, Kars Belediye Başkanımızı, ilçe belediye başkanlarımızı. STK temsilcileri, gurbette ve Kars'ta yaşayan Karslıları Hopa'ya bekliyoruz. Yıllardır Kars'tan para kazanan Kars Kalesi, Doğu Kars, Turgut Reis Otobüs Firmaları Kars'tan birer otobüs kaldırmalı ki taraftarımız orada bulunsun. Hep birlikte coşku il şampiyonluğu unutmayalım…

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.