1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kudüs’teki insanlık dramı son bulsun
Kudüs’teki insanlık dramı son bulsun

Kudüs’teki insanlık dramı son bulsun

Kafkas Üniversitesi Senatosu, Kudüs başta olmak üzere Dünyanın muhtelif yerlerinde yaşanan insanlık ihlallerini ve katliamlarını kınayarak lanetledi.

A+A-

Kafkas Üniversitesi Senatosu'nun yaptığı basın açıklaması şöyle: "Ülkemizin ve tüm Dünya kamuoyunun karşı duruşuna ve Ortadoğu’da gerilimi tırmandıracağı uyarısına rağmen, ABD’nin büyükelçiliğini Kudüs’e taşıması sonrası Filistin’de yaşanan insanlık dramı ve katliamlar Kafkas Üniversitesi ailesi olarak bizleri derinden üzmüştür.

Dünya’da barış ve huzurun tesisi ve Ortadoğu’da kan ve gözyaşının durması için tüm ulus ve devletler insani ve vicdani sorumluluklarını yerine getirmelidir. Kudüs’te yaşanan insanlık dramına ve katliamlara tepki göstermek ve yüksek sesle kınamak ilk adım olmalıdır. Tüm zulme karşı Dünya ortak bir politika geliştirmelidir. Aksi takdirde insanlık kaybedecektir. İsrail tarafından Filistin halkına karşı yapılan saldırılar sonucunda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar temenni ederiz.

Kudüs başta olmak üzere Dünyanın muhtelif yerlerinde yaşanan insanlık ihlallerini ve katliamlarını kınıyor ve lanetliyoruz…"

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.