1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KTO’nun genç Başkanı Alibeyoğlu bekarlığa veda etti
KTO’nun genç Başkanı Alibeyoğlu bekarlığa veda etti

KTO’nun genç Başkanı Alibeyoğlu bekarlığa veda etti

​​​​​​​Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KTO)’nun genç Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu ile Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Ebru Aküzüm dünya evine girdi.

A+A-

Kars’ta bir otelin salonunda yapılan muhteşem düğüne Aliebeyoğlu ve Aküzüm aileleri ile il genelinden katılan davetliler genç çiftin mutlu gecesine tanıklık etti.

Düğünde Ertuğrul Alibeyoğlu’nun amcası Kars Belediye eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu’nun en sevdiği klasik hale getirdiği ‘Kürdün kızı Leyla’ oyununu ve Babası İsmail Alibeyoğlu’nun ‘Zeybek’ oynaması mutlu geceye damga vurdu. Damat Alibeyoğlu’nun arkadaşlarının Kafkas Halk Oyunları gösterisi ve amcası Cenk Alibeyoğlu’nun özel gösterisi de düğüne renk kattı.

Düğün boyunca Ertuğrul Alibeyoğlu’nun Babası İsmail Alibeyoğlu ile amcaları Naif Alibeyoğlu, Nizamettin Alibeyoğlu, Yusuf Alibeyoğlu ve Alican Alibeyoğlu davetlileri kapıda karşıladı.

Yoğun katılımın olduğu gecede salon defalarca dolup boşalırken, gelin Ebru Aküzüm’ün Engelsiz Yaşam Merkezinde kalan öğrencileri ve arkadaşları da kendisini yalnız bırakmayarak saatlerce birlikte halay çekti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.