1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Köy Yollarının Yapımı Devam Ediyor
Köy Yollarının Yapımı Devam Ediyor

Köy Yollarının Yapımı Devam Ediyor

Kars’ın Digor İlçesi’nde köy yollarının yapımına devam ediliyor.

A+A-

Digor Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) ve Köylere Yönelik Hizmetler Şantiye Şefliği tarafından Mahirbey ile Derinöz köylerinin 8 kilometrelik yollarının yapımını aralıksız sürüyor.

Kaymakam Fatih Özdemir yol yapımını incelemek üzere Mahirbey ve Derinöz köyüne geldi. Yol çalışmlarını yerinde gören ve şantiye şefinden bilgiler alan Özdemir, yolların kar yağmadan bitirilmesi gerektiğini söyledi.

Özdemir; “İlçemizde yol yapım çalışmları aralıksız devam devam ediyor. Kar yağmadan önce özellikle köy yollarında yapılan çalışmaları tamamlamayı hedefliyoruz. Köylülerimizin kışın zor şartlarda kolay yolculuk yapması için yapımına başlanan yolları bitirerek hizmete sokacağız” dedi.

Digor Kaymakamı Fatih Özdemir; “Kışın bir çok yolumuzda yağan kardan dolayı zaman zaman aksaklıklar oluyor. Biz bu aksaklıkların yaşanmaması için bir çok köy yolunu yeniden yaptık. Mahirbey ve Derinöz köyüne yapılan yol aynı zamanda bir çok köyünde yolu oluyor. Yapılan yol tamamlandığında köy yollarında kışın aksaklıklar yaşanmayacak” diye konuştu.

Daha sonra şantiye şefinden yol çalışmları hakkında bilgi alan kaymakam Özdemir, yolların kısa sürede bitirlmesi talimatını verdi.

Yaklaşık 8 kilometre olan Mahirbey ve Derinöz köyü yolunu aynı zamanda bir çok köy de kullanıyor.

Yapılan yolu da gezen kaymakam Özdemir, köyden ayrılarak ilçe merkezine döndü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.