1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Köy Okuluna Bayram Ziyareti
Köy Okuluna Bayram Ziyareti

Köy Okuluna Bayram Ziyareti

Kars Sultan Alparslan Koleji 1. sınıf öğrencileri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kardeş okulları, Merkez Bozkale Köyü İlköğretim Okulu'na ziyarette bulundu.

A+A-

Minik öğrenciler bu ziyaretle kardeş okul öğrencileriyle Kurban Bayramı öncesi bayramlaştı. Öğrenciler yanlarında getirdikleri hediyeleri kardeş okul öğrencilerine kucaklaşarak verirken, iade-i ziyarette bulunmalarını istedi. Bozkale köyü öğrencileri ise en kısa sürede annelerinin tandırda yaptıkları köy ekmekleri ile ziyaretlerini gerçekleştireceklerini söyledi.

Sultan Alparslan Koleji öğretmenlerinden Salih Tam, kardeş okula yaptıkları ziyaretin, öğrencilerinin Bayram öncesi kardeşlik duygularının gelişmesi adına önemli olduğuna değinerek, "Çocuklarımız, arkadaşlarına hediyeler verdiler, kaynaştılar, çeşitli oyunlar oynadılar. Ümit ediyorum ki, bu hatırayı hiç unutmayacaklar. Öğrencilerim bir köy okulunda okuyan öğrencileri mutlu etmenin heyecanını ilk kez tattılar." dedi.

Bozkale Köyü İlköğretim Okul Müdürü Mustafa Öztürk ise Sultan Alparslan Koleji'nin okullarını kardeş okul olarak seçmeleri ve Bayram öncesi ziyarette bulunmalarının kendilerini çok memnun ettiğini ifade ederek, "Bu kardeşliğimizin devamını dilerim. Bizler de Kurban Bayramı sonrası kardeş okulumuza iade-i ziyarette bulunacağız. Kolej müdürü ve öğretmenlerine teşekkürlerimizi iletiyoruz." açıklamasında bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.