1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KORAY AYDIN'IN DANIŞMANINDAN GÜNDEME DAİR AÇIKLAMA
KORAY AYDIN'IN DANIŞMANINDAN GÜNDEME DAİR AÇIKLAMA

KORAY AYDIN'IN DANIŞMANINDAN GÜNDEME DAİR AÇIKLAMA

"AĞIR YONGAYI YEL KALDIRMAZ, GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ"

A+A-

İyi Parti Siyasi İşler Başkanı Sayın Koray Aydın'ın Danışmanı Filiz Çelik Şahin gündeme dair yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; Beyinlerinde ve yüreklerinde, utanmanın, arlanmanın, sıkılmanın tamamen yok olduğu zihniyetlerin, bu kritik günleri fırsat bilerek, alenen mesnetsizce iftira ve riyakar halleri midemizi bulandırıyor.

İyi Parti Genel başkan vekili, siyasi işler başkanımız, Sayın Koray Aydın'a yapılan şuursuz asılsız iftiraların sahipleri ve bunları yayanlar, adalet ve hukuk karşısında elbette bunun hesabını vereceklerdir.

Bu mesnetsiz iftira değirmenine su taşıyanlar bilsinlerki, bu iftiralar ve yalanlar, gerçek bir devlet neferini, Allah'ın izniyle güçten kuvvetten düşürmüyor, kitlesinden koparmıyor.

Milli ve manevi değerleri düstur edinmiş, her zaman doğrunun yanında olmuş, hakk'ı savunmuş, davası vatan, sevdası millet olan,her daim kendisinden feyiz aldığımız rehberimiz, asaletli, cesaretli, dik duruşun adı partimizin mihenk taşı, Sayın Koray Aydın'la iftihar duymaktan vazgeçmeyeceğiz.

Bizler başta liderimiz ve genel başkanımız Sayın Meral Akşener ve Genel Başkan vekilimiz Sayın Koray Aydın olmak üzre, iyi parti ailesi olarak, her daim halkımızın fikirleri, talep ve önerileri doğrultusunda yol aldık, kararlarımızı ve mücadelemizi halen bu şekil sürdürüyoruz.

Bilgi ve ahlaktan yoksun iftiracı şarlatanların tüm basit iftiralarına rağmen, bu inançlı mücadelemizde, milletimizin ruhsal sağlığı, ülkemizin refahı ve huzuru için kulun kula köle olmasına izin vermeyeceğiz.

Gerçekte vebal ve günahtan boğulmuş, fakat dönemin gücünü kullanarak hür ve günahsız ilan edilen, yüreği ve vicdanı mühürlenmiş zihniyetlerin, elbette, ne feryadı arşı alaya ulaşmış vatandaşlarımızın, nede bizim gibi neferlerin, masum feryatlarımızı duymalarını beklemiyoruz.

Kim iyi kim kötü artık buna rezil siyasetçilerin, maşa olarak kullandığı kaosla beslenen iftiracı troller değil, aksine artık buna yüreği yanmış aziz milletimiz karar verecektir.

Tüm aziz milletimiz gönlü rahat olsun, İyi Parti ülkemizdeki siyasi tıkanıklıkların neden olduğu tüm sıkıntıların kasvetini ve bu siyasi çirkefliklerin, korkuların üstünden Allah'ın izniyle gelecektir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.