1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Konut Fiyatlarındaki Artış Prefabrik Evlere Yöneltti
Konut Fiyatlarındaki Artış Prefabrik Evlere Yöneltti

Konut Fiyatlarındaki Artış Prefabrik Evlere Yöneltti

Karmod prefabrik evler sahip olduğu özellikleri sayesinde yaşam alanlarınıza büyük oranda etki eder.

A+A-

Konut Fiyatlarındaki Artış Prefabrik Evlere Yöneltti

Karmod prefabrik evler sahip olduğu özellikleri sayesinde yaşam alanlarınıza büyük oranda etki eder. Birçok konuda sizlere avantaj sunması nedeni ile prefabrik evler son dönemlerin en çok ses getiren ve modelleri arasında ilk sıralarda yerini alır. Prefabrik evler, pandemi sürecinin de etkisi ile daha gelişen sektörler arasındadır. Pandemi sürecinde yaşanan olumsuz süreçler, artan inşaat malzemesi fiyatları yeni bir ev satın almak isteyen kişilerinde bütçelerinin aşılmasına neden oluyor. İnşaat malzemelerinde yaşanan bu denli fiyat artışları doğrudan ev fiyatlarına etki ederek, neredeyse eski fiyatlar ile kıyaslandığında %80 daha yüksek tutardadır. Ancak prefabrik evlerin uygun fiyat politikası sayesinde ev almak artık daha kolay bir hal aldı. Prefabrik evler, sağlam ve dayanıklı yapılardır. Bu nedenle yapıldığı takdirde yaklaşık olarak 15 yıl boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz. Prefabrik evler, esnek yapılı malzemelerden oluşturulur. Bu malzemeler neticesinde özellikle deprem riski olan bölgelerde sizleri depremin zararlı etkilerinden korur. Kırılma, aşınma, yırtılma ve benzeri gibi durumların yaşanmadığı bu prefabrik evleri istediğiniz her noktaya yaptırabilirsiniz.

Prefabrik evler avantajlı bir ev  modeli olmasından dolayı Türkiye’nin dört bir yanında tercih edilen bir ev modelidir. Hem kurulumu, hem de kullanımı oldukça kolay olan prefabrikleri, klasik betonarme yapılarda olduğu gibi 1 ila 1,5 yıl beklemenize gerek kalmadan teslim alabilirsiniz. Prefabrik evlerin yapımı ve hazırlanması tercih etmiş olduğunuz modele göre değişkenlik gösterse de en geç 15 iş günü içerisinde her detayı hazır bir şekilde sizlere teslim edilir. Ekstra herhangi bir ücret ödemeden prefabrik evlerinizi dilediğiniz şekilde yaptırabilirsiniz.

Prefabrik Ev Modelleri İle Artık Hayalleriniz Gerçeğe Dönüyor

karmodd.jpgPrefabrik ev modelleri 2022 yılı başında da yoğun talep görmekte. Herkesin yaşam tarzına hitap eden birbirinden farklı prefabrik ev modelleri isteğinize uygun özel ölçüler ile satışa sunuluyor. Prefabrik ev modelleri arasında pandemi sürecinin başından beri müstakil yaşam tarzına hitap eden dublex prefabrik ve villa prefabrik evler sıklıkla tercih ediliyor. Çift katlı ya da tek katlı olarak da yaptırabileceğiniz bu prefabrik ev modelleri ile sizler de yaşam kalitenizin en iyi şekilde artmasını sağlayabilirsiniz.

Prefabrik ev modelleri arasında 2+1 standart ev modeli 4 kişilik ya da iki kişilik aileler için uygun bir ev modelidir. Ev içerisine istediğiniz alanları ekleyerek evinizi hayallerinizde ki gibi inşa edebilirsiniz. Prefabrik evlerin yapım süreçlerinde özel programlar tercih ediliyor. Bu programlarda tüm aşamaları hazırlanan prefabrik evler hem sizlerin hem de mimarların onayından geçiyor. Sizler bu süreç içerisinde eklemek istediğiniz noktalar var ise kolaylıkla ekletebilirsiniz.

Prefabrik ev modelleri son dönemlerde minimalist yaşam tarzını benimseyen kişilerinde ilgi odağıdır. 1+1 olarak da yaptırılan prefabrik evler öğrenci evi olarak da kullanılabiliyor. Özellikle 4 yıl boyunca farklı bir şehirde üniversite okuyacak olan kişiler için büyük bir avantaj olan prefabrik evler sizleri kira ödeme derdinden kurtarıyor. Sizler de her geçen gün artan kiralardan şikayetçi iseniz kendinize ait bir eve sahip olabilirsiniz. Birbirinden farklı prefabrik ev modelleri ile sizler de kendi tarzınıza uygun ev modeli yaptırabilirsiniz.

Prefabrik Evler İle Arsanız Değer Kazansın

Prefabrik ev fiyatları uygun olmasından dolayı herkesin tercih edebileceği bir ev modelidir. Belirlenen fiyatlar ile arsa boyutunuza uygun olan dilediğiniz evi istediğiniz şekilde yaptırabilirsiniz. Özellikle atıl kalan ve kullanılmayan arsanız var ise bu arsanıza değer katmak için prefabrik evleri tercih edebilirsiniz. Prefabrik ev yaptırdığınızda hafta sonları da evinize giderek kendinizi dinleyebilirsiniz.

Prefabrik evler, çelik konstrüksiyon malzemelerden oluşturulur. Böylelikle evin dayanıklılığı artar. Boya, yer döşemesi ve benzeri tüm detaylar evinizin kurulumları gerçekleştirildikten sonra alanında uzman kişiler tarafından özenle hazırlanır. Yer döşemesi ve boya gibi detaylar tamamen sizlerin isteğine göre ayarlanır. Özellikle istediğiniz farklı ve tasarım bir model var ise yapım esnasında tercih edebilirsiniz. Prefabrik evlerin kurulum süreci de oldukça basittir. Düz bir zemin üzerine inşa edilen bu evler inşaat atığı çıkarmaz ve çevreye de zarar vermez. Sizler de bu prefabrik evlerden yararlanarak arsanızı en iyi şekilde değerlendirmek isterseniz prefabrik ev fiyatları arasından kendi bütçenize uygun olanını seçebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.