1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kömür ihalecilerine tutuklama
Kömür ihalecilerine tutuklama

Kömür ihalecilerine tutuklama

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kars'ta kömür ihalelerini alarak kamu kurumlarını dolandıran, resmi belgede sahtecilik yapan bir çeteyi çökertmek için harekete geçti.

A+A-

Erzurum, Van, Ardahan, Artvin ve Kars'a kömür ihalelerini alarak kamu kurumlarını dolandıran, resmi belgede sahtecilik yapan çetenin sekiz elemanı tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Erzurum, Van, Ardahan, Artvin ve Kars'a kömür ihalelerini alarak kamu kurumlarını dolandıran, resmi belgede sahtecilik yapan bir çeteyi çökertmek için harekete geçti. Beş ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda sekiz kişi yakalandı. Yapılan aramalarda derin dondurucu içerisinde tabanca bulunurken kelepçe, jop, muşta, çok sayıda CD ve senet ele geçirildi.

Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, üye olmak, ihaleye fesat karıştırmak ve resmi evrakta sahtecilik suçlarından S.Y., F.Ç., E.K., S.D., S.Y., F.K., B.Y., A.D., Erzurum Özel Yetkili İkinci Ağır ceza Mahkemesi tarafından tutuklandı. Tutuklananlar, Erzurum E Tipi ceza evine gönderildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.