1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Komisyon Başkanı Yunus Kılıç, FAO ile Tarım Bakanlığı'nın yürüttüğü proje toplantısına katıldı
Komisyon Başkanı Yunus Kılıç, FAO ile Tarım Bakanlığı'nın yürüttüğü proje toplantısına katıldı

Komisyon Başkanı Yunus Kılıç, FAO ile Tarım Bakanlığı'nın yürüttüğü proje toplantısına katıldı

“Türkiye’nin Bozkır Ekosistemlerinin Korunması ve Sürdürülebilir Yönetimi Projesi”

A+A-

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) ile Tarım Orman Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Orman Genel Müdürlüğü iş birliği içerisinde yürütülen “Türkiye’nin Bozkır Ekosistemlerinin Korunması ve Sürdürülebilir Yönetimi Projesi”nin kapanış toplantısı yapıldı.

Toplantı FAO Orta Asya Alt Bölge ve Türkiye Ofis Koordinatörü ve Türkiye Temsilcisi Viorel Gutu, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof.Dr. Yunus Kılıç ve Orman Genel Müdürü Dr. Mehmet Hasdemir’in katılımları ile gerçekleştirildi.

Orman Genel Müdürü Dr. Mehmet Hasdemir, konuşmasında bozkırların önemine değinerek bozkır ekosistemlerinin içerisinde en önemli varlıklarımızdan birinin de gelecek nesillere emanet görülen çayır ve meralar olduğunu ifade etti.

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof.Dr. Yunus Kılıç, Tarım ve Orman Bakanlığı ile FAO işbirliğiyle 6 yıldır sürdürülen "Türkiye Bozkırlarının Korunması Projesi'nin" kapanış oturumuna katıldıklarını ve insanımızı doyururken, doğayı, çevreyi, tabiatı, nebatatı, hayvanatı, toprağı, suyu ve havayı korumanın zorluğunu ve önemini vurguladı.

Programda, Komisyon Başkanı Kılıç’a plaket takdim edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.