1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KÖK MEDYA Kars 36 Spor’a Uğurlu Geldi
KÖK MEDYA Kars 36 Spor’a Uğurlu Geldi

KÖK MEDYA Kars 36 Spor’a Uğurlu Geldi

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eleme maçında Balıkesirspor Baltok Spor’u sahasında mağlup eden Kars 36 Spor’un fulbolcuları, teknik heyeti ve kulüp başkanı Muharrem Yıldız’a tebrikler yağarken, bir teşekkür de hemşehrilerimizden KÖK MEDYA’ya geldi.

A+A-

Birinci ve ikinci tur maçlarına “göğüs reklamı” olarak adlandırılan formaları olmayan Kars 36 Spor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eleme maçına KÖK MEDYA “göğüs reklam”lı forma ile çıktı.

KÖK MEDYA Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kılıç’a Kars 36 Spor’u yalnız bırakmadığı için teşekkür eden hemşehrilerimiz KÖK MEDYA’nın Kars 36 Spor’a uğurlu geldiğini ifade ederek, yaşanan galibiyetten büyük memnuniyet duyduklarını söylediler.

KÖK MEDYA HAKKINDA

Şirketlere özel Kurumsal Tanıtım Filmi Reklam Filmi Bant Reklam 3 D Animasyon Filmi Eğitim Filmi Helikopter Çekimi Kiralık Kamera Kameraman Montaj Stüyosu Dublaj Stüdyosu Film Alt Yazı hizmetleri vermektedir.

“İLETİŞİMİN TEMELİ” sloganıyla yola çıkan KÖK Medya; keşfedilenler için olduğu kadar, keşfedilmeyi bekleyenler için etkili iletişim projeleri öneriyor ve uyguluyor.

KÖK Medya; Görsel, Yazılı, İşitsel ve İnternet Medya alanlarında tüm teknolojik alt yapıyı sağlar, doğru işletilmesi noktasında çözüm önerileri sunar… Ve tabii ki kamuoyuyla iletişim noktasındaki tüm taleplerinizi de karşılar… Tüm bunları sunarken, maliyetlerinizi düşürmek için sektördeki tüm kaliteli hizmet sağlayıcılarla işbirliği yapar ve size en uygun bütçeleri sağlar…

Artık kullanıcılara içinde bulundukları zaman ve mekandan bağımsız etkileşim olanağı sağlayan bir iletişimden söz ediyoruz. Kişiselliğin yanında katılımcılığı ve etkileşimi, sosyalliği, kollektifliği birarada sunmak bir zorunluluk!

İçerik ve tür zenginliğinde devamlılık sağlamak şart. İzleyiciye, dinleyiciye, okura, kısaca hedef kitlelere bilgilenmelerinin yanı sıra bilgi dönüşümü sağlanması da olmazsa olmazlar arasında.

Öyleyse; iletişimin geleneksel araçlarının yanı sıra yeni imkanlarını da sonsuz şekilde değerlendirmek iletişimin temelleri arasında yer almıştır.

KÖK Medya;

Yol arkadaşları için;

Sözlü iletişimde doğru tonlama,

Yazılı iletişimde kesinlik-kısalık ve anlaşılabilirlik ile

Sözsüz iletişimde dilsel olmayan vurgu ve sembollerin etkili kullanımını amaçlamaktadır.

Kısaca; Türk ve Dünya televizyonlarının yanı sıra marka, kurum, kuruluş, organizasyon, hizmet sektörleri ve bireyler için;

♦ Canlı Yayın ve Prodüksiyon

♦  Halkla İlişkiler ve Medya

♦  İnternet Yayıncılığı alanlarında; projeler üretiyoruz, hayata geçiriyoruz.

♦ Sosyal Medya İletişimi alanlarında çözümler sunuyoruz.

Sadece iç kaynak kullanarak yüksek maliyetler sunan değil, sektördeki dış kaynakları en verimli ve en tasarruflu şekilde kullanabileceğiniz bir platformu sizlere sağlıyoruz!

İletşimin Temelinden, Hayatın akışına en iyi teknoloji, en iyi ekip ve ekipmanla Hizmet veriyoruz.

http://www.kokmedya.com

20170919aw175617_10-001.jpg21618021_349411882179621_5885288449845997688_n.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.