1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kızılay’ın Ramazan Yardımları
Kızılay’ın Ramazan Yardımları

Kızılay’ın Ramazan Yardımları

Türk Kızılayı Kars Şubesi, ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan yardımında bulunuyor.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Kızılay Kars Şubesi Başkanlığı tarafından başlatılan Ramazan yardımları kapsamında hazırlanan gıda paketleri, ihtiyaç sahibi 200 aileye tutanak karşılığında dağıtılıyor.

Bütün mahalle muhtarlar ile işbirliği yapılarak önceden belirlenen ihtiyaç sahibi, kimsesiz ve engelli vatandaşlara dağıtılan yardımlar insanları mübarek Ramazan ayında mutlu ediyor.

Kars Kızılay Şube Başkanı Remzi Aras, Kızılay Şubesi olarak mübarek Ramazan ayı nedeniyle başlattıkları yardım kampanyasının gerekli olduğunu belirtti. Bu nedenle birçok aileye yardım yapıldığını ve Ramazan ayı boyunca da imkanlar ölçüsünde gıda yardımlarının süreceğini ifade eden Aras, "İçinde makarna, nohut, mercimek, pirinç, bulgur, yağ ve şeker gibi gıdalardan oluşan gıda paketlerinin dağıtımını yapıyoruz. Fakat tabiî ki Kızılay Genel Merkezi tarafından gönderilen yardım malzemeleri sınırlıdır. Bu yardımları da özelikle mahalle muhtarlarıyla birlikte tespit edip gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapıyoruz. Bu vatandaşların da hiçbir sosyal güvencesi olmaması ve gerçekten yardımda ve desteğe muhtaç vatandaşlar olması gereklidir. Bu nedenle vatandaşların şubemize gelip izdiham oluşturmamaları gerekmektedir.”diye de uyarılarda bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.