1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kırtasiye Fuarı'na yoğun ilgi
Kırtasiye Fuarına yoğun ilgi

Kırtasiye Fuarı'na yoğun ilgi

Dünya Ambalaj Sanayi Ticaret A.Ş. Malatya 24’ncü Kırtasiye Fuarı Kars Grand Castle Otel Gazi Kars Toplantı Salonu’nda açıldı.

A+A-

Kırtasiye Fuarı 1. gününü Tokat’ta, 2. gününü Erzincan’da tamamladıktan sonra 13 İstanbul firmasının katılımıyla Kars’a geldi. Kars’ta yeni açılan Grand Castle Hotels’de start alan Kırtasiye Fuarına Kars, Ardahan, Erzurum ve Iğdır bölgesindeki kırtasiyeciler akın ederek, tanıtım ve satış yaptılar.

 

23 yıldır Doğu ve Güneydoğu Bölgesi’nde hizmet veren firma, son zamanlarda ayağa hizmet politikası ise satış ve tanıtımlarını sürdürüyor. Firmanın yönetim kurulu başkanı Sedat Alataş, “Organizasyonları her ilde ayrı ayrı kırtasiyecilere sunmaktayız. Bunu yaparken satışın dışında arkadaşları bir araya getirip sektörün sorunlarını dinleme, birlik ve beraberlik duygularını ve yardımlaşmayı da pekiştiriyoruz. Yeni açılan Grand Castle Hotels yetkililerine bizlere verdikleri hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu arada otelimizin de Kars’a hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu yatırımı yapan arkadaşları kutluyor ve bol kazançlar diliyorum. Böyle yatırımların desteklenip teşviklerle çoğalmasını arzuluyorum.” dedi.

 

Fuara katılan bölge kırtasiyecileri de bu tür fuarların önemine değinerek, hem faydalandıklarını hem de tanıtımın ve satış yapabildiklerini vurguladılar. Böylesine modern ve turizme açılan otellerin açılmasının da bu ve benzeri organizasyonlar açısından faydalı olduğunu da kaydeden kırtasiyeciler, memnuniyetlerini dile getirdiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.