1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kick Boks Dünya Şampiyonlar Gecesi Kars'ta düzenlenecek
Kick Boks Dünya Şampiyonlar Gecesi Kars'ta düzenlenecek

Kick Boks Dünya Şampiyonlar Gecesi Kars'ta düzenlenecek

​​​​​​​2 Haziran 2018 tarihinde Kars İsmail Aytemiz Spor Salonu’nda Kartal Fight Arena 4 serisi A spor kanalında canlı olarak yayınlanacak.

A+A-

Aleyna Tilki’nin konseriyle start alacak Kick Boks Dünya Şampiyonlar Gecesi’nde Dünya Şampiyonu Gökhan Saki, Zabit Samedov, Erkan Varol ve Kars’ın yetiştirdiği sporculardan Ömür Çapraz, Muhammed Karabuğa’nın müsabakaları için nefesler tutulacak.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan başta olmak üzere, Karslı İşadamları İsmail Aytemiz, Sezgin Baran Korkmaz, Turgut Torunoğulları’nın destekleri ile düzenlenecek olan gecede Kars’ın yetiştirdiği sporculara yenilerinin eklenmesi ve Kars’ta sporun üst seviyelere taşınması hedefleniyor.

Asıl amaçlarının gençleri sokaklardaki kötü alışkanlıklardan kurtarıp spora yönlendirmek ve topluma faydalı bireyler yetiştirmek olduğunu açıklayan organizatör Bülent Gönen ve Genel Koordinatör Alper Tunga Kılıç, bu anlamda kendilerine destek veren herkese teşekkürlerini ilettiler.

Ülkemizin içerisinde bulunduğu şartları da göz önünde bulundurduğumuzda gençlere yapılan yatırımın ne kadar elzem kıymetli ve değerli olduğunu vurgulayan KFA Genel Koordinatörü Alper Tunga Kılıç; “Amacımız bu zamana kadar gençlikle ilgili boş bırakılan alanların her türlü suç ve terör guruplarının doldurmaya çalışmasının önünü kapatmak, onları suçtan ve kötü alışkanlıklardan uzak tutarak hem topluma hem de ülkemize fayda sağlamalarıdır. Ülkemizin en değerli ve kıymetli gençlerinin kandırılarak her suça ve ihanete bulaştırdıklarını önemle vurgularken biz artık bu şehirde buna müsaade etmeyeceğiz. Ayrıca bu yolda bizleri yalnız bırakmayan, destek olan Kars halkına ve sponsorlara özellikle de Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a bizi ve Kars gençliğini yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.