1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KESOB Başkanı Adem Burulday güven tazeledi
KESOB Başkanı Adem Burulday güven tazeledi

KESOB Başkanı Adem Burulday güven tazeledi

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği, Olağanüstü Kongreye giderek yeni başkanını seçti. Adem Burulday güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Ahmet Arslan Kongre Merkezinde başlayan Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği başkanlık seçiminde mevcut başkan Adem Burulday, Güven Uluman ve Murat Bakırhan aday oldu.

Pandemi tedbirleri altında yapılan seçimde 2 sandık kuruldu. Seçim Kurulu tarafından yapılan seçimin açılış konuşmasını yapan Burulday, “5362 sayılı Kanunun 44’üncü maddesinin (b) bendi gereğince, genel kurul üyelerinin dörtte birinin başvurusu ile pandemi sürecinde yapmak zorunda kaldığımız olağanüstü toplantımıza katıldığınız için teşekkür eder, saygılar sunarım. Değerli katılımcılar, kendi sağlığımız için maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymanızı önemle rica eder, gele kurul toplantımızın esnaf ve sanatkarlarımıza, teşkilatımıza ve ilimize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Toplam 116 üyenin oy kullandığı seçimde mevcut başkan Adem Burulday 48 oy alarak yeniden başkan seçildi. Oylama sonucunda Güven Uluman 42 ve Murat Bakırhan ise 26 oy aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.