1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kehribar Tespih Çeşitleri Nelerdir?
Kehribar Tespih Çeşitleri Nelerdir?

Kehribar Tespih Çeşitleri Nelerdir?

Kehribar Tespih Faydaları Nelerdir?

A+A-

Geçmişten günümüze kadar gelmiş ve birçok kişinin hayranlıkla koleksiyonlarına koyduğu kehribar tespih en çok satın alınan bir modeldir. Kehribar aslında bir taş ya da boncuk değildir. M.Ö soyu tükenmiş çam ağaçların fosillerinden yapılarak boncuğa çevrilmiş halidir. Kehribar tespih kendi içerisinde damla kehribar, fosil kehribar, sıkma kehribar ve ateş kehribar olarak piyasada görmekteyiz. Damla kehribar çam ağacının içerisinde bulunan soyu tükenmiş bir böceğin ateş ortamına da değer kazandırarak üretilmiş bir tespihtir. 

Fosil kehribar ise adından da anlaşılacağı gibi içerisinde fosiller bulunur. Üretim anında kehribarlara şekil verirken tozlar dökülmeye başlar bu tozlarda değerli olduğu için yine makine ortamında sıkıştırılarak sıkma kehribar üretilir. Ateş kehribarı ise parlak olmasından dolayı isim verilmiştir.

Kehribar Tespih Faydaları Nelerdir?

Kehribar tespih kullanım sırasında vücudunuzda oluşacak ağrıları tedavi eder. Akıl sağlığıyla ilgi bir problem yaşıyorsanız ona da iyi geldiği söylenir. Yine eskiden salgım hastalıktan biri olan boğmaca hastalığına da iyi geldiği söylenir.  Orijinal kehribar taşıyla yapılmış ise faydalıdır. Ayrıca bir söylentiye göre de kalp rahatsızlıklarının önüne geçildiği bilinir. https://www.ventinosilver.com/kehribar-tesbihler  bu linke tıklayarak siz de bu ürüne güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.