1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kaymakam iftar çadırında
Kaymakam iftar çadırında

Kaymakam iftar çadırında

Kağızma’da Sedat Toper’in girişimleriyle açılan iftar çadırının dün akşamki misafiri Kağızman Kaymakamı Şuayip Gürsoy oldu.

A+A-

İftar öncesi çadırda vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Şuayip Gürsoy, “Ramazan, dayanışmanın, paylaşmanın ve kardeşliğin ön plana çıktığı manevi bir iklimdir. İftar çadırında; milletimizi, ihtiyaç sahibiyle ihtiyaçları karşılama gayreti gösteren hayırseverleri birlikte el ele, omuz omuza görmek çok güzel bir tablo. Bu hizmeti verenleri tebrik ediyorum. Bu birlik ve beraberliğin, dayanışmanın devam etmesini diliyor, sağlık sıhhat içinde bayrama ulaşmayı temenni ediyorum” diye konuştu.

Çadırın kurucusu Sedat Toper de, çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle Ankara’dan gönderdiği mesajında ihtiyaç sahibi insanlara hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Biz, iftar çadırında kardeşlerimize hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz. Bu keyifli anlarımıza Çadırımızın kurulduğu günden beri destek veren Sayın Kaymakamımız Şuayip Gürsoyu yanımızda görmek bizi şevklendiriyor, gücümüze güç katıyor. Geçtiğimiz gün de Kağızman Cumhuriyet savcılarımızda geldi. Devlet- millet elbirliği Ramazan'da daha da görkemli ve keyifli oluyor” şeklinde konuştu.

Kaymakam Gürsoy daha sonra vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.