1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KAVRAMIN 45. YILINDA YEPYENİ BİR İŞ BİRLİĞİ : “AYNI BAŞARI, BAMBAŞKA BİR KAVRAM”
KAVRAMIN 45. YILINDA YEPYENİ BİR İŞ BİRLİĞİ : “AYNI BAŞARI, BAMBAŞKA BİR KAVRAM”

KAVRAMIN 45. YILINDA YEPYENİ BİR İŞ BİRLİĞİ : “AYNI BAŞARI, BAMBAŞKA BİR KAVRAM”

Türkiye’nin en iddialı eğitim yatırımcısı Ümit Kalko artık Kavram Okullarının yeni CEO’su.

A+A-

44 yıllık eğitim tarihi ve 800.000’i aşkın mezunuyla Türkiye’nin en büyük eğitim kurumlarından biri olan Kavram Okulları, 45. yıl kutlamasında eğitim sektörüne “Aynı başarı, Bambaşka Bir Kavram” sloganıyla büyük bir birlikteliğe imza attı. Türkiye’nin en iddialı eğitim yatırımcısı Ümit Kalko artık Kavram Okullarının yeni CEO’su.

Okulları, kurs merkezleri ve yayınlarıyla Türkiye’nin önde gelen ulusal eğitim markalarından biri olan Kavram Okulları, 45. yılını Four Seasons Bosphorus Otel’de kutladı. Kavram Okulları Onursal Başkanı Bahattin Durmuş ve Yönetim Kurulu Başkanı Nureddin Durmuş’un açılış konuşmalarıyla başlayan güne

Ümit Kalko’nun Kavram Okullarıyla anlaştığını açıkladığı konuşması damga vurdu.

Ümit Kalko, konuşmasında “Aynı Başarı, Bambaşka Bir Kavram” sloganının içeriğine dikkat çekti. Sadece bu yüzyılın değil, gelecek yüzyılın gereklerini yerine getireceklerini belirten Kalko, sadece Türkiye’de değil uluslararası arenada da söz sahibi olacakları bir iş planı hazırladıklarını açıkladı.

Okul içinde Okul konseptiyle, çağın eğitim argümanlarını 45 yıllık deneyimlerini harmanladıklarını anlatan Kalko, kaliteli eğitimin köklü bir deneyimle mümkün olduğunu ifade etti. Sözlerine çağa ayak uydurmanın sadece modern okul binaları inşa etmekten değil, bugünün çocuklarının dilinden anlayan bir perspektif ve başarı değerleri olan öğretmenlerle ilerlemek olduğunun altını çizerek devam eden Kalko, üst yönetim sunum ve konuşmalarının ardından konuklarını Four Seasons’ın etkileyici ambiyansında ağırladı.

Türkiye’nin birçok noktasında anaokulundan liseye nitelikli eğitim standartlarını öğrencileri ve eğitimci kadrosuyla buluşturan, Kavram Okulları yepyeni 45 yılına deneyimi, vizyonu ve büyüme hedefleriyle hazır.

0-039.jpg01.jpeg03-011.jpg02.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.