1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KAÜ’de, Bağımlılıkla Mücadele etkinlikleri
KAÜ’de, Bağımlılıkla Mücadele etkinlikleri

KAÜ’de, Bağımlılıkla Mücadele etkinlikleri

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu tarafından “Bağımlılık” konulu söyleşi ve film gösterimi gerçekleştirildi.

A+A-

Ahmet Arslan Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen programa KAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Kılıç, Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Özmen, Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Serhat Tunç, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden Dr. Öğretim Üyesi Fadime Kaya ve akademik personel katıldı.

KAÜ öğrencilerinin yoğun ilgisinin gözlendiği etkinliğe Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu üyeleri tarafından düzenlenen söyleşi ile başlandı.

Söyleşiye, bağımlılıkla ilgili çarpıcı bilgilerin ortaya konulmasıyla devam edilerek ardından film gösterimine geçildi. Etkinliğe katılımın yoğun olması ve sonrasında alınan geri bildirimlere göre öğrencilerin bu tür etkinliklerin sıklıkla yapılmasını arzu ettikleri anlaşıldı.

KAÜ Bağımlılıkla Mücadele Komisyonunca benzer etkinliklerin önceden olduğu ve ihtiyaca göre yenilerinin de programa eklenmesiyle birlikte bu etkinliklerin belli aralıklarla devam edeceği ifade edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.