1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KAÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi’nde Ödül Töreni Düzenledi
KAÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi’nde Ödül Töreni Düzenledi

KAÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi’nde Ödül Töreni Düzenledi

Kafkas Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi’nde dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenledi.

A+A-

Törende konuşan Kafkas Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömür Deveci ; “Fakültemiz, 2010 yılında kurulmuş olup bünyesinde 9 bölüm bulunmaktadır. Fakültemizde, Lisans ve lisansüstü eğitimi ile temel ve mühendislik bilimleri altyapısı elde etmiş, mesleki etik değerlere sahip, yaşam boyu öğrenme alışkanlığı edinmiş, teknolojik çözümler üreten, çevre ve enerji bilincinin farkında olan, endüstri ile toplumun ihtiyaçlarına cevap verebilen, nasıl yapıldığı değil nasıl düşünüleceğini bilen, takım çalışmasına yatkın lider mühendisler yetiştirilmektedir” dedi.

Dekan Prof. Dr. Ömür Deveci sözlerini şöyle sürdürdü :

Sevgili Genç Mühendislerimiz;

Yıllardır devam ettirdiğiniz eğitim hayatınızın zorlu bir sürecini daha başarıyla tamamlamış bulunmaktasınız. Artık sizler ülkenize ve dünyaya karşı da sorumlu genç mühendislersiniz. Bundan sonraki meslek hayatınızın bütün aşamalarında ahlaki ve etik kurallar çerçevesinde aldığınız eğitimi uygulamanızı temenni ediyorum. Sizlerin bundan sonraki çalışma hayatınızda sergileyeceğiniz başarılar bizleri her daim gururlandıracaktır.

Siz Değerli Velilerimiz;

Maddi ve manevi desteklerinizle her türlü konuda özveri ve fedakârlık göstererek yetiştirdiğiniz evlatlarınız, bugün itibarıyla birer mühendis olarak mezun olup, size karşı sorumluluklarını bir nebze de olsa yerine getirmiş bulunmaktadırlar. Her ne kadar sizlerin emeklerini ödemek imkansız olsa da, evlatlarınızın bundan sonra başarıdan başarıya koşması sizler ve bizler için övünç kaynağı olacaktır. Herkesin huzurunda tüm genç mühendislerimiz adına hepinize ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyorum.

Kıymetli meslektaşlarımız;

Sevgili öğrencilerimizin bu başarısındaki özverili çalışmalarınızdan dolayı sizlere de en kalbi duygularımla teşekkür ederim.

Sevgili Öğrenciler;

Bu bağlamda; sizlerden, bugünlere kadar her türlü fedakârlığı göğüsleyerek yetiştiren ailelerinizi, yıllarca aynı sıraları paylaştığınız arkadaşlarınızı, eğitim öğretim hayatınız boyunca sizlere rehber olan hocalarınızı, Üniversitenizi ve Ülkenizi unutmamanızı talep ediyor, bundan sonraki hayatınızda hepinize üstün başarılar diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.”

a1-079.jpga2-075.jpga3-065.jpga4-033.jpga5-021.jpga6-013.jpga7-010.jpga8-003.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.