1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KATSO Sarıkamış ve Kağızman’a temsilcilik açıyor
KATSO Sarıkamış ve Kağızman’a temsilcilik açıyor

KATSO Sarıkamış ve Kağızman’a temsilcilik açıyor

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, ilçeler bazında en fazla üyenin bulunduğu ve konum itibarıyla merkeze uzak olan Sarıkamış ve Kağızman’a temsilcilikler açacaklarını açıkladı.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Alibeyoğlu, Kars Ticaret ve Sanayi Odası Sarıkamış Temsilciliği ve Kars Ticaret ve Sanayi Odası Kağızman Temsilciliklerinin gerekli prosedür ve işlemlerin tamamlanmasının ardından en geç bir ay içerisinde hizmet vereceğini bildirdi.

Sarıkamış ve Kağızman ilçelerinin jeopolitik konumu itibariyle önemli bir yerde olduğunu ve özellikle Kağızman İlçesinin il merkezine ulaşımının zor olduğunu belirten Başkan Alibeyoğlu, Sarıkamış İlçesinin ise son yıllarda gelişen turizm potansiyelinin ve artan firma sayısının kararın alınmasında etkili olduğunu belirtti.

Sarıkamış’ın bölge bazında yaklaşık olarak 250 üyesinin olduğunu, Kağızman’ın ise bölge bazında yaklaşık olarak 200 üyesi olduğunu belirten Alibeyoğlu: “Dolayısıyla ilimizin bu bölgeleri ilçe bazında en fazla üyemizin bulunduğu bölgedir. Bu nedenle Sarıkamış ve Kağızman ilçelerimizde Odamızın temsilciliklerinin açılması bu bölgelerdeki üyelerimizin kilometrelerce yol gelmesini engelleyecektir. Oda olarak önceliğimiz üyelerimizin zaman ve maddi kayıp yaşamadan işlerini sürdürürken odamızdan almış oldukları belgelere hızlı ve zamanında ulaşmalarını sağlamaktır” dedi.

Sarıkamış ve Kağızman temsilcilikleri ile bölgedeki tüm köylere etkin ve hızlı bir hizmet sunarak üye memnuniyetini artıracaklarını vurgulayan Alibeyoğlu, “Sarıkamış ve Kağızman temsilcilikleri buradaki iş dünyasına moral verecek ve ayrıca çeşitli sektörlerde iş yapan bölge iş dünyasının da ilgisini çekecektir. İlçelerimiz bu anlamda yeni yatırımlar da kazanmaya başlayacaktır. Temsilciliklerimizin açılmasıyla birlikte özellikle Sarıkamış ve Kağızman ilçelerinde ivedi olarak çalıştay ve bölge toplantıları düzenleyeceğiz. Dolayısı ile biz sadece Sarıkamış ve Kağızman temsilcilikleri açmıyoruz. Temel hedefimiz bu bölgenin kalkınma ve gelişmesini sağlayacak tüm altyapıları ve dinamikleri ayağa kaldırmaktır” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.