1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kasaplar Halindeki dükkanlar kiraya verilecek
Kasaplar Halindeki dükkanlar kiraya verilecek

Kasaplar Halindeki dükkanlar kiraya verilecek

Kars Belediye Başkanlığınca geçtiğimiz haftalarda birkaç kez ihaleye çıkartılan Kasaplar Hali içerisinde 85 adet işyeri yeninden kiralanmak üzere ihaleye çıkartıldı.

A+A-

Mülkiyeti Kars Belediyesine ait olan Ortakapı Mahallesinde Kasaplar Hali mevkiinde bulunan 85 adet işyerinin kiralanması için Kars Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 6. Maddesince açık teklif usulü ile ihalesi yapıldı. Fakat yapılan ihaleye katılım olmadığı için ihale iptal edildi.

İhalenin iptal edilmesinin ardından 85 adet işyeri, 8 Temmuz 2020 tarihinde yeninden kiraya verilmek üzere 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi gereğince şartname esasları dahilinde açık teklif usulü ve arttırma sureti ile kiralama ihalesi Kars Belediyesi tarafından yeniden ilan edildi.

Kars Havadis Gazetesinde bir kez da ihale ilanı yapılan 85 adet işyerinin ihalesinin Kars Belediyesi Hizmet Binası İhale Salonunda 20-21 Temmuz 2020 Pazartesi –Salı günleri saat: 09:00-14:00 saatleri arasında gerçekleştirileceği duyuruldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.