1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars'tan tayini çıkan Cumhuriyet Savcısı Bursa'da kaza yaptı
Kars'tan tayini çıkan Cumhuriyet Savcısı Bursa'da kaza yaptı

Kars'tan tayini çıkan Cumhuriyet Savcısı Bursa'da kaza yaptı

Kars'tan Antalya'ya atanan Cumhuriyet Savcısı Erkan Alanoğlu Bursa'da kaza yaptı.

A+A-

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir otomobil kontrolden çıkarak dereye uçtu. Kazada araç içinde bulunan sürücü ile birlikte; Kars'tan Antalya'ya atanan Cumhuriyet Savcısı, eşi ve bir çocuğu da yaralandı. Yaralılar hurdaya dönen araçtan itfaiye ekiplerinin yardımı ile çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde can pazarı yaşandı.

Kaza sabaha karşı 05.30 sıralarında Orhangazi-İznik karayolu, Yeniköy altındaki köprüde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; İznik istikametinden Orhangazi istikametine doğru giden Nurpaşa Özaydın (67) idaresindeki 12 AAB 264 plakalı otomobil, Yeniköy altında köprü girişi yakınlarında kontrolden çıkarak dere yatağına uçtu.

4 kişi yaralandı

Dere yatağında bir ağacı kırarak duran otomobilde bulunan sürücü Nurpaşa Özsaydın ile birlikte Kars Cumhuriyet Savcılığı'ndan Antalya'ya atanan Cumhuriyet Savcısı Erkan Alanoğlu (35) eşi Özlem Alanoğlu (35) ve 2 yaşındaki çocukları Alperen Alanoğlu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Dere yatağında hurdaya dönen otomobilde bulunan yaralılar itfaye ekiplerinin yardımı ile bulundukları yerden çıkarılarak ambulanslara taşındı.

Yaralılar Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hurdaya dönen otomobil vinç yardımı ile dere yatağından çıkarılırken, jandarma ve savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

karstan-tayini-cikan-cumhuriyet-savcisi-bursada-kaza-yapti-(1).jpgkarstan-tayini-cikan-cumhuriyet-savcisi-bursada-kaza-yapti-(2).jpgkarstan-tayini-cikan-cumhuriyet-savcisi-bursada-kaza-yapti-(3).jpgkarstan-tayini-cikan-cumhuriyet-savcisi-bursada-kaza-yapti-(4).jpgkarstan-tayini-cikan-cumhuriyet-savcisi-bursada-kaza-yapti-(5).jpgkarstan-tayini-cikan-cumhuriyet-savcisi-bursada-kaza-yapti-(6).jpgkarstan-tayini-cikan-cumhuriyet-savcisi-bursada-kaza-yapti-(7).jpgkarstan-tayini-cikan-cumhuriyet-savcisi-bursada-kaza-yapti-(8).jpgkarstan-tayini-cikan-cumhuriyet-savcisi-bursada-kaza-yapti-(9).jpgkarstan-tayini-cikan-cumhuriyet-savcisi-bursada-kaza-yapti-(10).jpgkarstan-tayini-cikan-cumhuriyet-savcisi-bursada-kaza-yapti-(11).jpgkarstan-tayini-cikan-cumhuriyet-savcisi-bursada-kaza-yapti-(12).jpgkarstan-tayini-cikan-cumhuriyet-savcisi-bursada-kaza-yapti-(13).jpgkarstan-tayini-cikan-cumhuriyet-savcisi-bursada-kaza-yapti-(14).jpgkarstan-tayini-cikan-cumhuriyet-savcisi-bursada-kaza-yapti-(15).jpgkarstan-tayini-cikan-cumhuriyet-savcisi-bursada-kaza-yapti-(17).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.