1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’tan kısa haber turu
Kars’tan kısa haber turu

Kars’tan kısa haber turu

İlimizden kısa haberler...

A+A-

KALORİFER PETEKLERİNİ ÇALARKEN YAKALANDILAR

Kars’ta yaşı küçük iki şüpheli, bir kuruma ait kalorifer peteklerini çalarken suçüstü yakalandılar.

Şüpheliler, Yusufpaşa Mahallesindeki bir kurumdan kalorifer peteklerini çaldıkları sırada polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandılar. Yaşları küçük olan şüpheliler, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gerekli işlemler yapılarak ailelerine teslim edildiler.

ISITILAN DEPO PATLADI YANGIN ÇIKTI

Kars’ta bir bayan Atatürk Mahallesindeki ikametinin çatısındaki su deposunu tüp ile ısıtmak isterken deponun patlaması sonucu ikametin çatısında yangın çıktı. Çıkan yangın bahse konu ikametin bitişiğinde bulunan diğer ikametin çatısına da sıçradı. Yangında maddi zarar meydana geldi.

MAKYAJ MALZEMESİ İÇTİ ZEHİRLENDİ

Kars’ta 2 yaşındaki bir erkek çocuk, 30 Ekim Mahallesindeki ikamette içtiği makyaj malzemesinden zehirlendi. Çocuk, annesi tarafından götürüldüğü hastanede tedavi altına alındı.

BAŞKANIN KİMLİĞİ İLE EVLENMEK İSTEDİ

Kars’ta iki ay kadar önce Ankara’da ikamet eden bir şahıs ile evli firari şüpheli bir bayan, bir başka bayanın kimlik bilgilerini kullanmak suretiyle Kars’ta ikamet eden bir şahsın oğluna evlenmek vaadiyle kaçtı. Yapılan çalışmalar sonucunda Ankara’da ikamet eden şahsa ulaşıldı ve kimlik bilgilerini kullanan şüpheliden şikayetçi olduğunu beyan etti. Firari şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

KAÇAK SİGARA OPERASYONU

Kars-Iğdır Karayolu üzerinde durdurulan araçta yapılan aramada; toplam bin 800 paket gümrük kaçağı sigara bulunarak el kondu. Araçta bulunan 3 şüpheli, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadeleri alınarak salıverildi.

SARIKAMIŞ’TA TRAFİK KAZASI

şahıs 36 SA 971 plakalı araç, Erzurum Caddesi hemzemin geçidi ilk virajında 36 SC 818 plakalı araçla çarpışmaları sonucu her iki araç içerisinde yolcu olarak bulunan 3 kişi yaralandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.