1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta, yol ve şok uygulamalar devam ediyor
Kars’ta, yol ve şok uygulamalar devam ediyor

Kars’ta, yol ve şok uygulamalar devam ediyor

​​​​​​​Kars İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 18-24 Aralık 2018 tarihlerinde İl merkezinde ve ilçelerde eş zamanlı yaptığı yol ve şok uygulamalarda 2 bin 738 araç kontrol edildi, 2 bin 561 şahsın GBT kaydı sordurularak aranması olan 10 şahıs yakalandı.

A+A-

Kars İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri İl merkezi ve İlçelerde eş zamanlı olarak yol ve şok uygulamarına devam ediyor.

Uygulamalarda toplam 2 bin 738 araç asayiş ve trafik yönünden kontrol edilerek 429 araca değişik suçlardan cezai işlem uygulandı, 1 araç trafikten men edildi.

Okul servislerine yönelik yapılan denetimlerde ise 129 araç Kontrol edilerek, 8 araca değişik suçlardan trafik cezası tatbik edildi. 10 konaklama tesisi, 12 kiralık araç firması denetlenerek, toplam 2 bin 561 şahsın GBT kayıtları sorgulandı. Değişik suçlardan aranması bulunan 10 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edildi.

Kars İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde,mevcut kamu esenliğinin devamı amacıyla, İlimiz genelinde suçların önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik mücadelemiz aralıksız ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.